hjørnekosekrok

Bilde av akvarium

User imageHjørneakvarie ca. 225liter. Merke tropeakvarier. Kjøpt brukt med Eheim pro II 2026, jæger varmekolbe og 70 liter *sjøsand*, en stooor rot og masse huler. Nytt amtop bøttefilter installert. Barbro drageål har flyttet til større kaldere akvarie nå, men jeg beholder bildene til jeg får tatt nye av de egentlige beboerene i karret. Nå har tre triste troll flyttet inn. 3 flotte discus som er litt stresset og derfor har fått tilnavnet tre triste troll. De er på vei til å etablere seg så jeg må vel skifte navn snart.

Nye bilder tatt 19.mars.

Discusene trivest og vokser. Tror de er snart utvokst. Blue diamond er en hun som har lagt egg flere ganger. 5 albino cory'er har flyttet opp fra oppdrettskaret og de lager masse liv.

Ancistrus'ene har lagt egg mange ganger og yngler er solgt.

2 gabonreker har flyttet inn den 24.april 07 og 3 mai flyttet det inn 3 flotte kakadueciklider.

Tror jeg skal renavne akvarie forandring fryder.. Kvittet meg akkurat med discusen for jeg syns det var så vanskelig med daglige vannbytter i dette karet. Så nå er 3 discus borte samt 6 rødmunnstetra borte. Får se hva det blir til nå. Mulig scalare eller sajica...

Nå har 4 sajica og 5 heros sp. rotkeil barn flyttet inn. Samt en stim sort neontetra. Får se hvordan dette går :)

SOLGT 3 juni 2007
Teknisk informasjon
Status: Solgt/gitt bort
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 14.04.2006 Sist endret: 23.09.2007
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Sondre
Sondre 0 Drageål
Hvor stor er den drageålen???

Er det en grei fisk eller spiser den mindre fisker?
Ekstremt stilig uansett:P:P:P
ElinP
ElinP Drageålen min er ca 35 cm nå. de kan bli rundt omkring 50 cm. Er en ganske treg fisk som er nattaktiv for det meste. Kommer frem når det er mat- de har begrenset syn så de "liksom føler seg frem" Min har til dags dato ikke tatt noen fisk. Tror nok den hadde spist opp dersom en fisk svømte inn i eller forbi munnen, men noen jakt ser jeg ikke for meg. Det virker på meg som den er for stor klumpete og treg. Jeg synes min er kjempefin, så tusen takk
Sondre
Sondre 0 Drageål.
Hva forer du den med?
Har utrolig lyst på en sånn selv...
ElinP
ElinP Jeg forer den med sera nip, mygglarver, reker, beitemakk, knuste kokte erter og diverse malletabeletter. Det som jeg har funnet ut er viktig er å ha noe som synker, løser seg opp sakte og fore de andre fiskene ett annet sted, slik at ålen har mulighet til å få maten før de andre fiskene har tatt alt. Kommer selvfølgelig ann på hva annet den blir gående sammen med.Dersom du søker på dette fora'et er det flere som har og har hatt drageål som også kan komme med erfaringer og gode råd. Jeg har bare hatt min drageål i noen mnd.