Asia - Somsak's verden

Bilde av akvarium

User imageVar tidligere et selskapsakvarium, men kjøpte meg så et nytt akvarium på 54 liter som ble et lite Sør Amerika biotop og flyttet mesteparten av fisken over dit, utenom perleguramiene. Dette akvariet ble da gjort om til et Asia biotop.Etter å ha vært på ferie i Sør Amerika vendte Ancistrusen, Schneider tilbake til Asia og bosatte seg permanent her sammen med perleguramiene, Somsak, Intira og Nalin.

Det flyttet senere inn 10 Amanoreker og 10 Kuhlii åler. Amanorekene var ganske sjenerte til å starte med, men gikk fort fra å sitte bortgjemt på utspruten på pumpa til å ri bortover i akvariet på ryggen på perleguramiene. Om de er av den oppfatning at det er like morsomt som rekene ser ut til å synes det er, vites ikke.

Dessverre forvillet den ene Kuhlii ålen seg inn i pumpa å endte sine dager der. For å hindre at noe lignende skal skje igjen er det lagt inn en liten svamp i inntaket på pumpa.

 Den 5. mai 2012 kom det enda flere tilflyttere, 20 Stjernedanioer (Danio margaritatus).

10. juni 2012 døde Perleguramien Somsak, årsaken er ukjent.

10. september 2012 flyttet en ny perlegurami hann inn, Samsak II

5. oktober 2012 etter en tur på IKEA ble det åsså en tur innom Akvariemagasinet, der ble det kjøpt 2 flotte Sulawesisnegler og 2 gule eplesnegler.

22. februar 2013 ble akvariet lagt ned og alt flyttet til et 248 liters Wromak kar.
Teknisk informasjon
Status: Solgt/gitt bort
Substrat: Biltemasand Grov
Lys: To 24W lysrør, T5
Filtrering: Fluval 305
Bakgrunn: Selvlaget bakgrunn av lerret
Vannverdier: pH: 7   GH: 8   KH: -
Temperatur: 26°C
Registrert: 23.09.2011 Sist endret: 09.04.2019
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.