Nystartet akvarist (ikke lenger aktiv)

Bilde av akvarium

User image Dette var en liten drøm da jeg var yngre, så nå blir det virklihet med hjelp av både min bedre halvdel og han bestevenn. Begge to driver med akvarium, men betingelsen var at jeg skal klare alt selv.... Så dermed ble "Nystartet akvaris" til. 

Altså, jeg hadde en drømm om både å ha Discus (Lp Plater på syre) og haifisk, men siden de begge krever sinsykt med plass forhold til min lille 60 L tank, skulle jeg foholde meg til noe annet, men jeg forelsket meg i L144 og [url=akvaforum.no/profile.cfm?id=13543]Baryancistrus xanthellus[/url] (Golden Nuggets). Ikke minst, forelsket jeg meg i den angressive Channa bleheri, som en venn av oss hadde oppdratt en periode. 

Da jeg endelig fikk akvariet, fulgte det med en liten dame av typen Ancistrus. Hun fikk kallet navnet Kleopatra, ettersom hun romsterer rundt i akvariumet. Hu er ganske bestemt dame, om former nedre delen som hun ønsker. 

Så vi bestemte oss for å ha Channa bleheri (fått navnet Shammy)  og kleopatra i starten, se hvordan de overlever med hverandre. Shammy dukker ikke opp før om en uke, pga ting tar tid....;) 

Så har jeg noen Anubias barteri "nana" ,satte dem fast på den lille rota, men frøken kleoparta, har brukt under en dag og rotert dem rundt i sanden....;) 


Opdattering; 20/04/12


kleo Dro på Sex camp, eller rettere sakt hun har blitt avls matriale for en stund, siden min Channa Hele iden poket henne. Hun trives veldig godt på campen, til og med fått noen avkom. Hu er vist like bossete der som hun prøvde å være ovenfor channan. Kanskje derfor de ikke kom overens med hverandre. Så da er channan alene ligger i hjørnet sitt og sutrer over livet, eller bare nyter at kattene ikke kan fåtaki han;) 
Å ja vi har funnet ut av channan er en hanne etter mye om og menn på mange forumer;) 

05,06,12 Oppdatering

New Channa Kan IKKE SPISE Sugetabletter som gis til maller!!! Min Døde etter at den slukte en, som var ment til malla. Så da var det enda en fisk som ble borte. Vi har nå bestemt å bygge 128 litern opp før vi i det hele tatt vurderer å skaffe oss flere fisk. Vi fikk en Golden Nugget som gave, fra noen gode venner, som faktisk ser ut til å trives, men det skal man ikke ta forgitt;) 

Oppdatasjon 25,12,12
Min bedre halv del har skaffet et paradis par, som viste seg at hannen var veldig agressiv. Den drepte to små antristuser. Så gikk den løs på min golden nuggets. Da de fiskene var borte og døde, begynntte den å hamre løs på dama si, Så vi måtte ta knekken på dama, for hun klarte ikke håndtere sin mannen. Mannen derimot, ble også tatt, siden jeg er lei av en fisk som dreper mallene mine. 

Akvariummet vil nå stenges og vi vil begynne på nytt. 120L karet ble bygget ferdig og solgt. Siden vi ikke har så veldig god plass og at Golden nuggeten ble drept. *snufs* Men skal nok få dette til å fungere, spørsmålet er om jeg kommer til å ta flere dumme råd av andre og begynne å høre på min egent hode ;P  thihi 
Teknisk informasjon
Status: Gammelt oppsett
Substrat: Hvit ciklide sand
Lys: Heldekkende amature
Filtrering: Innvendig Eheim Pumpe
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: 7   GH: 0.3   KH: 6
Temperatur: 25°C
Registrert: 28.02.2012 Sist endret: 18.02.2013
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Glenn Sæther
Glenn Sæther 0 heisann
ja en fin start dette ... kjempe fint start
Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Kent Evenrud