Rundabergspytten

Bilde av akvarium
User imageRio 400 med masse røtter og huler

1/6-06:
To Regnbue ciklider har flyttet inn, stortrives med all plassen.

15/6-06:
3 stk Regnbue ciklider til flyttet inn men dessverre så tok den ene hunnen kvelden etter 4 timer, har ingen anelse på hvorfor.
3 stk Kakadue ciklider flyttet også inn og hunnene har det greit mens hannen krangler med den første Regnbuehannen jeg fikk.

3/7-06:
Nye beboere på plass. Øksefisken har fått seg et par kamerater, håper de holder seg i karet denne gangen (hjelper med heldekkende armatur)(har også lagt inn bestilling på noen flere ettersom disse koser seg best i flokk). Ettersom de tre ancistrus'ene ikke klarer å holde rutene rene har jeg bestemt meg for å handle inn Otocinclus. Var rundt i hele Sandnes og lette men fikk bare tak i 2 stk, (har bestilt 10 til). Fant også endelig Mona O's anbefalte smykketetra så det ble 20 stk av disse. De stimer veldig fint og passer inn i karet, som ser veldig stort ut nå med alle disse små fiske artene.

4/7-06:
Nye planter er bestilt hos Johs på Hana, håper han har alt jeg har lyst på slik at karet kan bli litt tettere beplantet. Venter fortsatt på kokosnøtt hulene med javamose, men Apistogramma'ne ser ut til å like skiferhulene og hunnene har funnet hver sin hule mens hannene speider rundt.
Den underlegne agassizii hannen sniker seg rundt i bakgrunnen mens den dominerende agassizii'en og cacatuoides'en passer på hver sin side av karet.
Teknisk informasjon
Status:
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 08.06.2006 Sist endret: 04.07.2006
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.