breidablikk

Bilde av akvarium

User image320x50x50 Stuas stollthet og nye muligheter etter flytting i 2011.Oppstart2012.Halve bakgrunnen er fjernet grunnet rep. av sprekt bunnglass,ble ikke satt tilbakefordi jeg ville ha mer plass til fisk/innredning.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: rådasand
Lys: 2x36 watt
Filtrering: eheim 2080,2stk.eheim2252
Bakgrunn: halve akv
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 19.04.2013 Sist endret: 08.04.2020
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Shutinc
Shutinc Dette er et utrolig flott kar, som yrer av liv. Samtidig gir det grønne, i kombinasjon med skygger, en dunkel og mystisk stemning. Nominerer herved karet til månedens akvarium.
Gomp
Gomp Sprekt bunnglass? Måtte karet tømmes for å fikse det? (Tipper ja, men spent på åssen det ble gjort, om svaret er nei.)

Uansett, meget flott kar! Gratulerer med månedens akvarium! :D
purdnan
purdnan 0 Sprekk til besvær....
Hei og takk for interesse og hyggelig kommentar.Dette karet har en spesiell historie.Det stod i resepsjonen på et hotell som måtte "begynne" på nytt, og ble hentet fra et lager med et håndkle ihullet og et tynt lag rådasand over bunnen,sprekka så jeg da jeg støvsugde karet,det svakeste punktet var jo dette "Tappe/fylle hullet.Umulig åsi når det sprakk! Jeg var selvfølgelig veldig skuffet,men dette Aqualine karet er lagd med alle glass utenpå bunnglasset, dermed var hele sprekka tilgjengelig,etter å ha skjært bort 170 cm bakgrunn.Jeg vasket som en gal med aceton og fuget godt rundt 2 glassplater og la tunge bøker på og ventet i 4 døgn.Noe som også er litt rart å tenke på, når akvariet kom til Norge hjalp jeg" konsulenten" med å bore hullet! Nå er det mitt for 6" høvdinger"," 23/5-2012 fyllte jeg d ifølge vannbytteloggboka!