Kongekaret

Bilde av akvarium

  • Et 380 liters Selskapsakvarium som er eid av Ir
  • Dette akvariet er med på 8 favorittlister!
User imageHolder nå å sette opp dette karet - hva angår innredning, beplanting osv. Fiskene er her hovedsaklig for å kjøre inn filteret, og en del av de skal ut om noen måneder.

Bunnlag: Grus + et lag engelsk sjøstein 4-9 mm på toppen
Filtrering: Rena xP3 1350 l/t
Fluval 404 1300 l/t
Lys: 4x30watt (reflektorer og forsterkning kommer)
Bakgrunn: Juwel aquarock bakgrunnsplater
CO2: Ferplast Kit CO2 Energy Classic (+egen sats)
Vannverdier: pH ~ 7.0, temp 25 °C

13.04.07:Tragisk nok har bakgrunnen begynt å "flasse" som hos så mange andre med denne bakgrunnen. Ser ikke så fint ut, men jeg kjenner at jeg ikke har ork til å gjøre noe med det heller.

04.11.06: Nytt oversiktsbilde. Nå når jeg ser det nye ved siden av det forrige, ser jeg at plantene har vokst! Mye mer enn jeg trodde. :D
Ellers hersker det bare harmoni og lykke i akvariet. To av scalarene la egg og fikk yngel (nådde bare akkurat frittsvømmende), men da fikk de andre fiskene seg et herremåltid.

25.09.06: I dag overtok jeg fire ganske store scalarer. Det ser ut som de har funnet seg fint til rette. Endelig fisk med litt størrelse i karet, og alt kjekt med gratis fisk. :D Det betyr også at discus settes på vent en stund, og det er hovedsaklig av økonomiske grunner. Jeg har planer om å investere i bedre lys og CO2-apparat i nærmeste fremtid, som også er ganske kostbart. Jeg har veldig lyst på flaggciklider hvis jeg nå skulle få tak i slike til en ikke alt for dyr penge, men jeg synes egentlig det begynner å bli veldig befolket her, og noe fisk må kanskje ut etterhvert.

11.09.06: En liten shoppingrunde resulterte i flere planter og flere fisk. Veldig fornøyd med fine fisker og plantene for såvidt. Ikke like fornøyd med planteinnredningen. Jeg lover dere, det er et herk med et gigahøyt akvarium. Jeg henger over det som en sekk potet, men når likevel ikke helt ned. Jeg ser også at jeg må kjøpe mye mer høye bakgrunnsplanter (vanlig sverplante og vallisneria)
Teknisk informasjon
Status: Solgt/gitt bort
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 24.06.2006 Sist endret: 23.03.2011
Mine andre akvarier
  Kommentarer
vofsi
vofsi Hei Karet ditt var kjempefint og for en knallstilig rot!Kjøpt den på butikk?
Ir
Ir Takk. Roten kjøpte jeg fra karolin.no. Portofritt tilsendt da jeg forskuddsbetalte. :) Jeg betalte for en kilo. :)
taly
taly Nydelig!!
Ciklide
Ciklide kjempeflott!