Yndlingen

Bilde av akvarium
User image06.08.06: Jeg har skaffet meg et 54 liters selskapsakvarium. Er helt i oppstartsfasen, og har fylt det med forholdsvis grov elvegrus (5-7mm), noen planter(anubias, sverdplante, vasspest og Ludwigia repens), en rot og en liten grotte.

Etter 12 dager satte jeg inn fisk: 1 Ancistrus og 10 grønne tigerbarber og en gul tigerbarbe. Foreløpig ser de ut til å trives :)

02.10.06: Nå har jeg gjort om hele akvariet. Jeg har byttet ut det meste av grusen med elvegrus på 2-3mm, og lagt substrat i bunn, så plantene skal trives bedre. Jeg har byttet ut en del av plantene, satt inn en ekstra rot og en steingrotte i granitt. har også prøvd å skape litt nivåforskjeller i terrenget.

Jeg har også satt inn noen flere fisker. Nå svømmer det rundt 4 stk platymix og 2 stk leopard corydoras sammen med de andre.

14.10.06 : I dag har jeg puttet oppi 2 leopard corydoras til. Så nå er de fire stk som svømmer lystig rundt !

Juni 07: I månedene som har gått har platyene ynglet som bare det, så karet har blitt overbefolket så det holder. Etter å ha gitt bort både yngelen og tigerbarbene, og flyttet ancistrusen over i det store karet, sitter jeg nå igjen med 5 platyer og 4 corydoras. Coryene skal også flytte til det store akvariet, og da flytter det nok noen guppyer inn her.

juni 07: Coryene ble flyttet til det store akvariet for et par uker siden. Nå består fiskebestanden i 54 literen av 5 platyer og 8 guppyer. Platyene har fortsatt med ynglingen, og nå venter jeg spent på at guppyene skal gjøre det samme :)

September 07: Har anskaffet 2 eplesnegler og 4 ferskvannsreker.

September 07: Har vært på fiskesalg, og anskaffet 4 Endlers og 4 orange reker :)

Desember 07: Har tatt ned karet og midlertidig flyttet fisken til en 19 liter. Skal settes opp igjen på det ene soverommet. Den gamle plassen skal overtas av en Juwel Vision 180 liter :)
Teknisk informasjon
Status: Gammelt oppsett
Substrat: Engelsk elvegrus
Lys: Heldekkende armatur
Filtrering: To innv. filter: Flval 2+ og Eheim
Bakgrunn: Folie
Vannverdier: pH: 6.8   GH: 8   KH: 1
Temperatur: 24°C
Registrert: 07.08.2006 Sist endret: 06.12.2007
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.