ullsokks undervannsverden


  2015: 110 liter Juwel med plantesubstrat som nederste bunndekke, engelsk elvegrus spm hovedbunndekke og en "øy" med finkornet lys akvariesand i midten. Foreløpig sporadisk beplantet og bebodd av 1 Betta splendens, 5 otocinclus afinis 3 eplesnegler og 2 dverg gurami. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

april 2016: en del forandringer er gjort, plasthule er kastet ut og stor trerot har flyttet inn. Plantene vokser godt og sprer seg, litt fler fisk oppi (for de som reagerer på at jeg har golden nugget i et 110-kar, fortvil ikke, de er små babyer og skal i god tid få flytte i et større kar jeg har stående klart til jeg har tid til å starte det opp ^^) sandbanken er flyttet ut til ene siden og er ikke lenger i midten, dette for lettere å kunne slamsuge skikkelig rundt den store roten. Fikk også et mer helhetlig inntrykk nå etter ommøbleringen, da var det ikke pent lenger med sanden i midten.

--------------------------------------------------------------------------------------------------Høsten 2016;Bye bye 110, hello wromak 300  :D50/50 grus og sand. Men coryene som sanden er tiltenkt insisterer på å være på grusen. Late beist. Så da tenker jeg mer grus på sikt, men kommer til å ha en stripe sand til dem likevel. Karet har også bio co2 men merker at det er for stort til jbl sitt system. 
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: elvegrus, sand
Lys: 2xT5 heldekkende armatur
Filtrering: Amtop 3338
Bakgrunn: folie steinvegg -illustrasjon.
Vannverdier: pH: 7   GH: -   KH: 6
Temperatur: 28°C
Registrert: 30.09.2015 Sist endret: 08.05.2017
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.