720 liter med planter og småfisk

Bilde av akvarium
User imageNy start januar 2016
Dette er samme akvariet som jeg har hatt i 10 år, men nå uten discus. Det ble litt mye arbeid med både discus og masse planter. Prøvde også i noen år med mange discus og ingen planter. Satte inn en BTN bakgrunn og kjørte BBT (Bare Bottom Tank).  Det resulterte i masse alger og mye arbeid for å holde rent. Så jeg tenkte å kvitte meg med hele greia. Men heldigvis ville ingen kjøpe akvariet, så det ble stående. Ingen ville kjøpe mine 5 gamle Cory Sterbai heller.
Etter hvert begynte Coryene å legge masse egg og jeg ble fristet til å prøve litt oppdrett. Så nå er akvariet full av Cory Sterbai og jeg har også kjøpt inn litt stimfisk og dvergciklider. Akvarieinteressen har blomstret opp igjen og da måtte jeg jo begynne med planter igjen også.  Kjører foreløpig ikke noe CO2 og har bare 2 lysrør i karet, men plantene gror fint som bare det og algeproblemene er borte.
Tenkte å legge ut lit bilder etterhvert så får vi se hvor det ender.
Har vanlig grus i karet, men har fylt på en sekk med finkornet sand i fronten. Både coryer og dvergciklider koser seg med den fine sanden. Artig å se fisker sile sand gjennom gjellene i jakt på mat. 
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: fin grus bak - fin sand foran
Lys: 2 stk T5
Filtrering: Fluval FX 5 + filtersvamp bak BTN Bakgrunn
Bakgrunn: BTN Amazonas
Vannverdier: pH: 6.5   GH: -   KH: -
Temperatur: 26°C
Registrert: 18.01.2016 Sist endret: 18.01.2016
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.