Discuskaret mitt :-)

Bilde av akvarium
User imageJeg ble visst nødt til å oppdatere denne her, etter at noen kommenterte fiskesammensetningen i 120 liter. Dette akvariet ble endret for lengst. Nå bor det 1 stk. monotrete palembangensis i dette karet. Hun er ganske nyinnflyttet, og skal få ha dette karet helt for seg selv.

Akvariet er altså et 120-liters helglass akvarium, som nå har flyttet inn øverst i reolen på soverommet mitt. Det har dekkglass og et gammelt akvastabil lysarmatur, med et 18-watts lysrør.
Pumpa er en Fluval 4 Plus, innvendig pumpe.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 20.01.2007 Sist endret: 28.10.2007
Mine andre akvarier
  Kommentarer
MetallicaPelle
MetallicaPelle 1 gibbiceps og 6 discus? du vet hvor mye plass de skal ha?
Inger Anne
Inger Anne Ta det med ro: det er ikke oppdatert på lenge. Denne løsningen var høyst midlertidig. De har forlengst flyttet over i 325-liter. Nå er det riktignok bare 3 discuser. Jeg er også fullstendig klar over at gibbien vil vokse ut av 325-literen. For øyeblikket er det kun 1 kulefisk i denne 120-literen. Men med 22 akvarier oppe og kjører, må jeg innrømme at jeg ikke akkurat bruker tida til å oppdatere profilen min.
MetallicaPelle
MetallicaPelle Ok ;) på tide og oppdatere og få noen kule bilder :)
Inger Anne
Inger Anne Da var det ordnet. Bare 21 en kar igjen... ;-) Neida! Jeg prioriterer faktisk vannskifte foran å holde denne oppdatert. Dessuten er det konstante forandringer her hos meg, så man skal henge i for å holde det oppdatert. For omtrent ett år siden, hadde jeg kun 2 akvarier. Nå har jeg 22 oppe og går, samt ett til som er i ferd med å settes igang. Så da skjønner du nok at det går litt fort i svingene her.
MetallicaPelle
MetallicaPelle Oj, Lykke til da :)
Teppemann og Avada
Teppemann og Avada halloen. spennende med kuler!
Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap