Kampfisk & Ancistrus

Bilde av akvarium

  • Et 70 liters som er eid av Feskarn
  • Dette akvariet er med på 0 favorittlister!
User imageHeisann!

Dette akvariet er ca. 70 ltr. og ble startet den 06.11.06. Skulle la det stå i 30 dager før jeg hadde fisk oppi, men fikk ett lite problem etter 14 dager da masser av snegler overtok der inne. Derfor kjøpte jeg meg ett par praktbotia som faktisk tok knekken på alle sneglene etter få dager. Da det hadde stått lenge nok, kjøpte jeg meg også 3 ancistrus. Jeg passer også på en ancistrus for en vennine, den har fått navnet "Junior" og er nå nest størst etter "Butch". De to minste heter "Easy" og "Prince". Akvariets stolthet er en rød betta splendens, veil-tail med litt blått skimmel på kroppen og innerst på slørene. Den er oppkalt etter den greske guden for kjærlighet og lidenskap, og heter "Eros".

Før jeg fikk meg det store akvariet hadde jeg en bolle på 10 ltr. formet som et konjakkglass. Oppi den levde min nå avdøde kampfisk, "Fido". Rest in peace. Han hoppet ut en helg jeg var borte. Selv om jeg hadde plastikk over bollen greide han på mirakuløst vis å komme seg gjennom de små luftehullene jeg hadde laget. "Fido" som han het var lenge sårt savnet.. Jeg var skikkelig glad i den fisken, men skal aldri mer bruke bollen til å ha fisk i. Nå bruker jeg den til blomstervase:)


20.03.07: Ancistrusen "Junior" som jeg passet på for en vennine er nå blitt borte og mest sannsynlig død. R.I.P.

02.05.07: Måtte kjøpe meg nytt lysrør, siden det gamle som fulgte med akvariet tok kveld. Fikk hakeslepp av prisen.. Der for resten av stipendet mitt gitt! Lysrøret har en annen farge enn det gamle, mer blått på en måte, og sterkere. Tror lysrøret som fulgte med akvariet var av meget dårlig kvalitet, noe som kanskje stemmer da det ikke holdt i mer enn ca. 6 mnd.

18.05.07: Har kjøpt meg 2 kampfiskhunner som jeg har kalt opp etter to greske gudinner i gresk mytologi. Den mest fargerike heter "Nike" (Seiersgudinnen) og den andre som er rødlig som hannen "Eros" heter "Tyche" (Tilfeldighetenes og lykkens gudinne). Var kjempespent på om de kom til å bli godtatt av "Eros", og det ser ut til å gå som smurt. De har tonnevis av gjemmeplasser, og "Eros" jager dem heller ikke noe særlig. Han viste seg ordentlig frem da han så dem for første gang, det var kjempemorsomt å se på. Hunnene liker også å vise seg frem for ham :)

19.05.07: Har tatt ett par bilder av akvariet etter renoveringen hvor jeg fjernet all den rosa/svarte grusen og la inn sand + ett tonn med planter. Akvariet ble som dere kan se, mye finere :)

Mvh,

Malin Torgersen
Teknisk informasjon
Status:
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 11.03.2007 Sist endret: 19.05.2007
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.