leksakvarie

Bilde av akvarium

  • Et 128 liters Artsakvarium som er eid av ElinP
  • Dette akvariet er med på 0 favorittlister!
User image128 liters akvastabil. 100 watt tronic varmekolbe. Tetratec 700 pumpe og aquael innvendig. På bilde er hunden Casper linselus, han koser seg med bein og venter på at det skal bli noe mer enn 10 små eplesnegler å se på. Eplisene er pene da!

Nå ble planene om discusyngel i dette akvariet lagt på hyllen og leksparet med red scriblet ble flyttet hit. Har fortiden store problemer med svevealger. Har byttet lysrørene. Tatt ut potte med planter og skiftet ut grus som hadde næringspellets i seg. Satt inn en haug med hornblad så får vi se om det hjelper..

Legger ved bilde av svevealger som skrekk og gru!

Har nå solgt leksparet og gjort om hele akvariet. Skal bli corydoras akvarie nå. Har laget bakgrunn og dokumentert her: http://akvaforum.no/forum.cfm?forum_id=1025&thread_id=21246&message_id=110201#110201

Sterbai'en har forlengst flyttet inn og lagt egg mange ganger. Håper det blir noen barn av det. Har nå også skaffet kirsebær reker og de er så søte!
Teknisk informasjon
Status:
Substrat: selvplukket sand fra Tovdal, sideelv til Niteelva
Lys: effektline armatur to stk 18 watt
Filtrering: tetratec 700 og innvendig uv pluss filter
Bakgrunn: selvlagd sandisopor
Vannverdier: pH: 6.5   GH: 3   KH: 0
Temperatur: 26°C
Registrert: 16.03.2007 Sist endret: 23.09.2007
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Tove H
Tove H Dette ligger det mye arbeid bak. Skal si du har vært flink. Jeg har brukt kvelden på å lese tråden din, og kan bare si at jeg er imponert over både innsats og resultat. Ser at du skal gjøre om karet. Jeg er spent på resultatet.
ElinP
ElinP Takk for det :) Blir ikke så mye omgjøringer nå for det yngler slik hehe. Yngel over alt og alger overalt. Ikke så pent i skrivende stund, men utrolig spennende.
Ebbeto
Ebbeto 0 Veldig pen bakgrunn og lay-out
Veldig pen bakgrunn og lay-out