Mitt eneste (så lenge) :o)

Bilde av akvarium

User imageSom helt fersking satt jeg opp karet i romjula -06. Innstallerte bunnfilter og skylla grus. Røtter ble plassert. De var av teak så, de ikke bare sank, de datt rett til bunns.

Da vannet var varmt nok fikk plantene sin plass rundt røttene som allerede var plassert. Gjødselpiller ble stukket ned i den skarpe grusen. Jeg plumpa oppi div. tilsettinger som de hadde anbefalt i butikken - bakteriestart og noe for å fjerne uønskede metaller mm.

Bunnfilteret ble drevet med et monster av ei luftpumpe. Ikke det at den var så stor, men den var eldgammal, gratis og lyden var monstruøs.

Siden jeg bor 37 mil nord, litt øst og litt opp, så bare venta jeg på en akvariebutikk, som, i følge ryktet skulle ha åpna alt for å kjøpe fisk. Men det varte og det rakk. Men, i midten av mars ble endelig dørene åpnet og jeg kjøpte Guppy. Div fisk er satt ut senere.

I dag vet jeg at jeg ikke vil ha luftdrevet bunnfilter eller skarp grus som substrat. Men, det var fint at jeg fikk bra innkjøringstid på karet før fisken kom. Jeg har ikke hatt noe nitrittproblem eller sykdom på fisk så langt. :o)
Teknisk informasjon
Status:
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 04.04.2007 Sist endret: 27.07.2007
Mine andre akvarier
  Kommentarer