Det gode selskap

Bilde av akvarium

User image112-literen på de gamle bildene er nå avviklet, og fisk er overført til en 160l. Beplantet med mye vallisneria og et steinhus til de som liker diskresjon i midten av karet. Fin Rådasand og Rådagrus som bunnsubstrat.

10/8 Synes karet har blitt veldig pent, sliter litt med skjeggalger på plantene nærmest lyset og litt gjennomsiktige vallisneria, ellers god vekst. Vil ha litt mer sirulasjon i karet, så en powerhead skal settes i. En mobbe-SAE ble overført fra platykaret, og tror den er en keisertetra. Botiaene har endelig funnet ut at sandsnegler er spennede tidsfordriv. Fiskene ser ut til å stortrives, spesielt plecoen som har vokst ca 3 cm siden mai. Et skikkelig beist er den blitt!
Teknisk informasjon
Status:
Substrat: Rådasand 0,33 og 0,8-1,2
Lys: 2x 30w, Lifeglo og Sunglo
Filtrering: Eheim Pro II 2026 og Fluval 3+
Bakgrunn: Folie
Vannverdier: pH: 6.2   GH: 5   KH: -
Temperatur: 26°C
Registrert: 27.04.2007 Sist endret: 15.04.2008
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Havengel
Havengel Dette karet ble overtatt av en kamerat som skulle flytte. Fiskene er dessverre alt for store for karet, men de skal få nytt hjem etterhvert. Praktbotiane 3-4 år gamle, er fra 10 til 15 cm, og dolkestikktetraene er 7-8 cm lange og fullt utvokste. De har vel omtrent samme størrelse som en XL scalare.
Galemor
Galemor he he, på det siste bildet ser de to fiskene ut som en på avstand. Tenkte å merkelig fisk er det da? Men så var det jo to stk :)
Ssffb
Ssffb Veldig pent akvarium! Det er så pent med de lysegrønne plantene;D