Penthouse Aquatic World

Bilde av akvarium
User imageEt akvarium under konstant forandring. Blir aldri helt fornøyd og flytter ofte rundt på ting eller bytter de ut. Håper jeg kan ende opp med et oppsett jeg er fornøyd med snart.

Tror jeg begynner å nærme meg et endelig oppsett nå, men skal nok litt mer forandring til før jeg er fornøyd (venter på at det skal gro seg til i dag).

Akvariet er ment for å klare seg mest mulig på egenhånd, dvs. yngel blir ikke flyttet ut og planter og fisker kombinerers for et så stabilt forhold som mulig, pga mange lengre opphold bort fra akvariet. var kun hjemme 1 dag i sommer og renset akvariet da, og alle fisk har klart seg! (automatisk forer og timer på lyset).

10.11.08
I dag har jeg festet riccia på 8 steiner. Var en veldig tidkrevende jobb (brukte en grønn "vaskeball" av fint netting som man bruker til å vaske seg med i dusjen, og sydde fast baksiden med sytråd). Har også byttet ut gulrotgresset med vasspest. Fikk beskjed i akvariebutikken at jeg måtte la plantene stå i pottene de første 2 ukene, så skal vente med å sette opp det endelige oppsettet til jeg kan ta ut plantene. Er spent på om jeg får det slik jeg vil ha det, eller om jeg må forandre enda mer før jeg blir fornøyd. Gleder meg til å se hvordan det blir!
Teknisk informasjon
Status: Gammelt oppsett
Substrat: mørk/lys og grov/fin grus (godt og blandet:)
Lys: 2x18W lysrør, heldekkende armatur
Filtrering: Innvendig Juwel Compact filter
Bakgrunn: ingen
Vannverdier: pH: 7   GH: 10.5   KH: 5
Temperatur: 24°C
Registrert: 14.11.2007 Sist endret: 22.11.2011
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.