reserveakvarie

Bilde av akvarium

User imagedette er et akvarie vi pleide å bruke til å drette på eplesnegler, men vi fant noen spennende fisk som vi heller puttet oppi der, det er to spadenesemaller, de er kjempetøffe, og jeg vet at de kan bli stooore. når de blir store nok skal de flyttes sammen med oscarene våre...

oppdatering:
den ene spadenesen har blitt stor nok til å gå sammen med oscar, og den trives godt der. den andre er betydelig mindre, og håper den vokser mer nå som den store er borte.

oppdatering:
begge spadenese er nå flyttet, den minste er flyttet til 450 litern nå. og den trives godt der, den vokser også mer enn den gjorde. det var nok litt lite luft til den oppi dette akvariet. nå er det kun sneler og en ancistrus han som bor her. jeg har 2 andre anscistuser som går i 620 literen, skal prøve å flytte de hit, men det er ikke bare bare, kjapp fisk, stort kar, skummle andre fisk å passe seg for, og en top som er umulig å ta av alene, er ingen god kombinasjon.

oppdatering:
nå har jeg 2 ancistrus, en hann og en hunn, som nå har lagt egg i skiferhulen, jeg fikk aldri tak i de to jeg har i 620 liter'n, men fant ut at jeg hadde en annen ogsåm jeg hadde bare trodd dette var en annen malle. jeg har også puttet oppi en del av scalare yngelen. for å se hvor godt de klarer seg, tror ikke set skal være noe opp der som er noen trussel for de.

oppdatering:
nå har alle scalarene blitt flyttet over i dette karet, og de vokser fort og spiser artemia grådig. de er nesten en cm allerede.
ancisruseggene har klekket, og ungene begynnte å forlate hulen i går 15.04.08.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: finkornet sandblåsersand fra biltema
Lys:
Filtrering: 1 utvendig og en innvendig pumpe
Bakgrunn: ingen bakgrunn
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 28.01.2008 Sist endret: 16.04.2008
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.