Malawi:D

Bilde av akvarium

User imageHar fått akvariet på plass i nye stuen. Fikk det akkurat inn dørene:)

Det er helt utrolig å se på fiskene nå :) De trives så myye bedre! Masse flere huler, og en til alle ikke minst. Jeg er helt overveldet over å se så stor forskjell på fiskene!

Men det er ikke bare bare å flytte fisk. Mistet en Electra og det nydelige Borley paret. :( Jeg byttet ofte vann på de, og de hadde god filtrering, men ingen ting så ut til å hjelpe.. . *snufs*

Mars 09
Ene Aulonocara hunnen tygger! Jeei! Det er tredje gangen nå, men det har ikke skjedd noe før.. Siste gangen tygget den ene, og etter mine beregninger skulle være klar til å spytte samme uken som vi flyttet.. Så det gikk vel heller dårlig.. Men nå står de trygt og godt, og stortrives i ny innredning! Kommer etterhvert med flere bilder, men desverre så har pcen min bokstavelig talt fått seg en knekk, så det blir iantagelig ikke før jeg har fått den i sving igjen..


Ellers så har jeg et par fisker som jeg enda ikke vet med sikkerhet hva heter. Hvis du ser hva art jeg har, så er du hjertelig velkommen til å dele din kunnskap med meg:)

Jeg har lyst på noen Delfinciklider, og Frontosaer fra Tanganyika. Håper jeg får det til i nær fremtid:) Da skal jeg kanskje bytte ut noen av de jeg har så det ikke blir så mange forskjellige arter.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Elvesand (kjøpt)
Lys: Heldekkende armatur4 lysrør , +1stk lumilux 18w 67
Filtrering: 1 stk Eheim 2180 utvendig
Bakgrunn: Ingen foreløbig
Vannverdier: pH: 8   GH: 8   KH: 6
Temperatur: 26°C
Registrert: 14.07.2008 Sist endret: 29.03.2009
Mine andre akvarier
  Kommentarer
KikkiOdnes
KikkiOdnes 0 hei
jeg bare lurer på en ting. hvilket lys er det du har,for det er sånn jeg er på utkikk etter?
lin
lin knall fint kar...