2 lekspar scalare

Vi har for tiden 2stk Scalare lekspar i fiskesuppa (Aquastabil 540) tidligere egglegginger har endt opp som kveldsmat til div fisk, selv om foreldrene er flittige til å passe på når lyset er tent.
Vi har ett 160liters kar, som vi i utgangspungtet hadde tengt å sette inn det ene leksparret i, menn her er spørsmålet:

Går det bra med begge leksparrene i dette karret, eller blir det for lite?
Vil de spise hverandres egg/yngel, eller vil de holde seg i ro i hvert sitt hjørne?


De har pr i dag nesten 1/3 del av 540n hver seg, så er litt redd for at 160´n blir litt liten. Hvor lenge klarer yngelen seg før de må fores, og er det kunn Artemia vi bør/Kann fore med?
Sikkert svar på det siste spørsmålet i tidligere tråder, menn har søkt en del rundt i den uendlige basen som er her inne, uten å funnet noe konkret.

Jeg ville ikke satt begge parene sammen i en 160 L.
De er neppe så veldresserte at de holder seg pent i hvert sitt hjørnet, og de smaker nok gjerne på hverandres egg/ yngel.
Geir Olsen
Hvor lenge klarer yngelen seg før de må fores, og er det kunn Artemia vi bør/Kann fore med? Sikkert svar på det siste spørsmålet i tidligere tråder, menn har søkt en del rundt i den uendlige basen som er her inne, uten å funnet noe konkret.


yngelen tar artemia fra de er frittsvømmende. ellers er denne artikkelen gull verdt: http://akvaforum.no/text.cfm?id=2033
Da blir det tøft å velge..
Har jo ikke lyst å flytte egg fra foreldre, menn ha de sammen. får prøve å ta en avgjørelse på hvem som skell få æren av å flytte for seg selv. ca 1 uke til neste egglegging. Får vell og dårlig tid med å kjøpe Artemiaegg. Prøver denne gang å redde eggene, for å se om de klekker, iom alt er spist tidligere.
Ser bare ca 6-7 hvite egg, resten er lys brune. det andre parret hadde bare hvite egg første gang. kann jo være to damer, og da blir valget enkelt...

Takker for raske svar.
Tilfeldig bekjentskap
© Rita Aspevik
Reklame for plussmedlemskap