Forslag på en billig pumpe til et 18 liters akvarie?

Hei, er det noen som vet om ei billig pumpe som jeg kan ha i mitt 18 liters akvarie?
Nettbutikkene selger utstyr noe billigere enn dyrebutikkene.

Feks:
[URL=http://webzoo.net/default.pl?showPage=415&action_set_ice_sidemenu=_100_211_413_414_]Webzoo[/URL]

Aquamanias

Akvariereker
Jeg regner med du mener filter, og ikke bare en luftpumpe, evt. sirkulasjonspumpe?

Kjøp disse luftdrevne svampfiltrene, koster en 50-60 kroner eller noe i butikk og har kjempegod kapasitet, enkle og rengjøre og driftsikre. Reke/yngelsikre er de også.
er vel litt avhengig av hva en skal ha i det vessle karet oså.
Takk for alle svar. Jeg hadde bare tenkt noen få akvariefisker, men jeg tror jeg må dra til dyrebutikken eller spørre noen som har en del erfaringer fordi jeg har null kunnskap om de forskjellige pumper og filter og hva jeg skal ha. Viste ikke at det var så mange forskjellige før jeg var i butikken i går.
Jeg ville kanskje ha vurdert et hang-on filter siden det krever mindre plass i det lille akvariet ditt. Fisk som passer ypperlig i det er killifisk. Ellers er det et veldig flott kar for å ha reker i det. De fleste små akvariefisk krever litt større plass en 18 liter.


her er et eksempel på hang-on filter http://www.aquamanias.no/productdetails.php?product=3626

Bare søk på ulike nettbutikker så finner du nok et fint et for ditt bruk. Eller kanskje dyrebutikken din har av denne typen?
Her er foresten en type killi du kan ha http://akvaforum.no/profile.cfm?id=3098 Gå inn på fiskebasen og søk på avansert søk. så setter du antall liter til 20 da får du opp noen typer som passer perfekt
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap