Lisbeth

Bosted:
Oslo
Status:
Medlem
Medlem siden:
09.10.2007
Sist pålogget:
20.06.20 kl 14:36
Antall innlegg i forum:
7205
Hjemmeside:
I september 2006 flyttet jeg sammen med min kjæreste. I en periode før det hadde jeg vært mye på flyttefot og var rimelig lei av å drasse på den tomme 250 literen min. Vi flyttet til en leilighet som har ganske liten stue og jeg bestemte meg for at det ikke på noen som helst måte var plass til akvariet. Avtalte med noen som skulle komme å hente det, men min samboer begynte å mase om å beholde det og klarte faktisk å overtale meg! Fant raskt ut at det likevel var plass -under trappa i stua.

Da jeg hadde det oppe forrige gang hadde jeg ikke noe akvarieforum og drev i min ”ensomhet” med akvariet. Hadde det bare til pynt og bytta vann i ny og ne.. Forsto meg ikke helt på sånne folk som hadde flere akvarier i stua.

Men takket være et par aktive og lærerike akvarieforum har jeg i dag 4 akvarier. Og det i samme stue jeg mente det ikke var plass til ett akvarie en gang!

Min samboer var nok ikke klar over hva han satte i gang når han fikk overtalt meg til å beholde 250 literen min. Han har hatt en litt bekymret mine når jeg har planlagt nye kar, men han roer seg fint når han ser hvor fint det blir.

Nå mener jeg faktisk at det ikke er plass til flere. Ønsker ikke å overdrive så det blir jobb i stedet for hobby.. Men pussig nok, jo flere kar som har kommet opp jo flinkere er jeg til å følge opp.

Oppdatert: 250 literen ble byttet ut med en 450 liter våren 2009 ;)

Oppdatert: akvariehobbyen er lagt på hylla for en stund...
Mine akvarier (10)
Min akvarieblogg
1027 innlegg totalt - 7617 unike brukere har sett tråden
Siste innlegg: 04.09.12 kl 09:54 av Lisbeth

Lisbeth sine labyrinter + litt til :)

Ahh, da har jeg fått lov til å starte en ny tråd. Det tok minutter å legge inn nye innlegg i min gamle tråd. Det blir vel sånn når man legger ut mange bilder og videosnutter... Lenke til min "gamle tråd" Lisbeth sine småfisk :) Jeg fant ut jeg ville døpe om min personlige tråd. Det er egentlig....

Les videre

Tilfeldig bekjentskap
© Hilde Ertsås
Reklame for plussmedlemskap