C.paleatus. med egg ?

den ene c.paleatus hua er blitt stor og rund den siste uka ..går hu me egg eller er den bare forspist, har ikke hatt c.pealatus så veldig lenge , d hadde hvert morro hvis det kom noen egg . ,.?
Hunnene blir som oftest relativt fulle med egg når de er i godt hold med gode vannverdier og god foring. Men kan jo være at du har klart å gjøre fisken din litt forspist også. Hannene får aldri den samme "eggstinne" buken. Så det er nok litt av forklaringen...
Om det ikke skjer noe på noen dager kan du jo prøve å trigge paleatusene dine med et større vannbytte fulgt av god foring
Lykke til
C.paleatus. med egg ?
takk for svar.har tatt et vannbytte i dag ca 40%. mater dem godt hver dag .får bare vente og se hva som skjer.
leser du de personlige trådene til Mona O og ElinH samt mange andre her som har corydilla så finner du helt sikkert god info om corydoras oppdrett.

Triggere som jeg har fått med meg igjennom nettet er nå i hvertfall. Vannbytte med kaldere vann enn normaltemperatur. god foring gjerne flere ganger om dagen med vesentlig levende/frossent for. da gjerne røde mygglarver og lignende.. Og gjerne simulere "regntid" med høy foringsaktivitet og relativt hyppige vannbytter, hver dag/annenhver dag ..
C.paleatus. med egg ?
takk for svar... har lest personlige tådene til Elin.h og mona.o.har fått en del gode tips av dem begge
Hvordan går det? er spent!
Tilfeldig bekjentskap
© Bjarne Sætrang
Reklame for plussmedlemskap