MarenB

Bosted:
Trondheim
Status:
Medlem
Medlem siden:
30.08.2008
Sist pålogget:
04.09.15 kl 13:25
Antall innlegg i forum:
3593
Jeg startet med akvarium rundt juletider i 2008.
Det har vært alt for mange timer på AF siden da, men det har også resultert i mye nyttig kunnskap.
Min 1. fisk var en stim med Ildtetra i 110Liter, men etter hvert kom det stadig nye ideer og etter å ha vært innom veldig mange forskjellige typer fisk så har jeg landet på Labyrintfisk og Coryer og 110Litern er byttet ut mot andre karr.

Labyrintfisk er nok det som står høyest og nå har jeg og har hatt flere guramiarter og håper på betta snart:) Dette er virkelig spennende og foreløbig en ganske uutforsket del av fiskeverdenen om man skal sammenligne med andre fiske-typer!:) Jeg håper flere i dette landet får opp øynene for labyrintfisk etter hvert så det blir flere å utveksle erfaringer med!:)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oktober 2010

Etter å ha vært veldig nær å legge akvariehobbyen på hylla står jeg nå igjen med 4 karr hvor 3 karr er i en 54liters reol. Nå har jeg kun en del ungfisk fra eget oppdrett igjen og satser på helt nye arter for meg som apistogramma. Det blir spennende å se hva jeg ender opp med.

Ellers så har jeg en hund, Sara, som jeg bruker mesteparten av tida mi på:) Akkurat nå går jeg 1-årig hundetrenerutdanning og håper å kanskje ta mer kursutdanning etter hvert.
Hund er vel livstilen min, med fisk som hobby;-)
Mine akvarier (0)
Min akvarieblogg
507 innlegg totalt - 4023 unike brukere har sett tråden
Siste innlegg: 29.12.10 kl 22:22 av Helinor

Marens labyrintfiskverden m.m.

Ja, da starter "del 2" av min akvriekarriære med denne tråden. Den forrige, "Marens Akvarieverden" ble litt for lang og tung å få opp på skjermen og laste opp innlegg, så dette er fortsettelsen på den tråden. I tillegg så føler jeg at jeg har jeg kommet litt lengre som akvarist, fått litt mer erfar....

Les videre

Mine lister
Ingen offentlige lister
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap