Dahls dyrerike

Hei

Ble tipset om utrolig billige 54-litere hos Dahls dyrerike her om dagen. Så nå kjemper jeg mot lysten til å bruke morgendagen på en biltur til Moss.

Lurer på om noen andre akvarister har vært på Dahls i det siste og sett at de har dette akvariumet inne? Er også på jakt etter noe fisk, så det hadde vært interessant å høre om de har fått leveranser i det siste eller om det er litt "utplukket" (har hørt at denne butikken er populær og det kan bli utplukket når det nærmer seg ny leveranse).

Grunnen til at jeg spør her, er at vi snakker ca 3 timers kjøring hver vei, og jeg ville gjerne dra tidlig i morra så ikke hele dagen er borte (før Dahls åpner). Synd å bruke 6 timer på å kjøre og få en "bomtur" som resultat

jeg var der på onsdag denne uka og da hadde de tilbud til 499 skulle visst få inn 3 leveranser med fisk på torsdagen, bl.a. mye corydoras. hadde flere fine apistoer inne også, bl.a. borelli og elisabethae. eneste negative var at det var en del død fisk rundt om i karene og det forventer man egentlig ikke i en slik butikk.

god service og mye kunnskap der
Jepp, var det jeg hørte rykter om også Ute etter å gi rekene mine litt bedre plass.

Bare håper de ikke er utsolgt....
De har disse 54 l hele tiden til den prisen.
har selv flere av de, og dette er hgelt okei karr.
Supert Ken! Tusen takk

Jeg har filter selv, så strengt tatt trenger jeg ikke komplett med filter. Men prisen er jo uslåelig!! Vel verdt en tur til Moss
Plussmedlem
Regner med at du har vært inne på hjemmesiden til Dahls Dyrerike?
Der finner du både det nevnte akvariumet og nyeste fiskeliste for bestilte fisk. Listen sier ingenting om hva som virkelig er tilgjengelig.
Ja, jeg har vært å smugtittet.

Å, det står jo uke 20 på den. *panneklask* det la jeg ikke merke til

Har et svakt håp om at han kanskje har kuhlii inne. De rekene på pakklista skal bli hardt å gå forbi.. "XL black crystal shrimp"... er ikke dette biereke da?? Har hatt annonse ute i over 1 mnd uten napp. Har han slike inne så sliter jeg med selvkontrollen!
Ken:
Du sier du har noen slike kar selv. Vet du sånn ca målene på disse karene? Evt noen andre som vet. Klarer ikke å finne målene på dette noe sted, og skulle gjerne hatt en viss peiling
Disse karene er med 95% sikkerhet 60x30x30, altså samme bunnareal som Aquastabils 63-litere, men fem cm lavere (aq. er 35 høye).

Når det er sagt, du skal ha ganske dyre kar i din lokale dyresjappe for at det skal lønne seg å kjøre 6 timer for å kjøpe et 54-liters kar?
Inaktiv bruker
Dahls Dyrerike har ALLTID deg 54Literne inne
Takk, takk Joakim! Var rimelig sikker på at de var 60 x 30 x30, men aldri vært borti disse før, og ville være sikker på at de ikke hadde noen "sære" mål

Tja, du har kanskje et godt poeng med lokalt fremfor Moss. Jeg sjekket telefonkatalogens kart nå, og kommer frem til ca 18 mil en vei. Hmm. Kankje jeg må tenke litt?

Lurer på om jeg ikke har sett juwel 54 liter til 700-800 kroner på den lokale sjappa.

EDIT: glemte å si at jeg skal ha tre kar, så jeg sparer jo 600 kroner (ca) på karene, pluss muligheten til å sikle på/kjøpe noe fisk. Håper i alle fall. På den annen side så går hele dagen med i kjøring...
Verdt turen..
Vi bor i Grimstad og jeg må si at det pleier å være verdt turen!
Har som regel forsøkt å legge det sammen med tur til mormor med barna da, siden det er "bare" en time lenger opp til Nesodden.

Men, vi har reist tur retur samme dag og, bare fordi vi "måtte" liksom..


Takk for innspill Tangloppa! Ja, etter alt jeg har lest lurer jeg på om jeg ikke en gang i løpet av livet må ta turen ned til Moss hehe. Ferdig med skolen, og det blir vel en jobb snart... da reduseres mulighetene betraktelig, så i morgen er vel en like god dag som noen.

Kikket litt på kartet og det virket ikke som om det var vanskelig å finne frem heller. For ei som aldri har satt sine ben (eller bilhju) i Moss.

Noe spes jeg må tenke på i forhold til parkering?
Plussmedlem
Stor gratis parkeringsplass


Tusen takk alle sammen!! Jeg setter nesa sørover i morra, koste hva det koste vil :p har bitteliten bil som er snill på bensinen heldigvis ( nissan micra er liksom ingen "flåte" kan man si!).
Plussmedlem
Når du først skal kjøre tur/retur Hamar, så kan du jo på returen samtidig kjøre innom f.eks. TAM Alna og Lillestrøm Akvarium (Parkalléen 21). Det ligger jo "på veien"

God tur og kjør forsiktig!
Åh, det var en god idé, Loomis! Tusen takk

Skal se å få lagt inn et besøk på de to butikkene også. Greit å passe på når man først er i siget
Du har jo rett i at Dahls Dyrerike er verdt et besøk. For en akvarist som bor i en slik avstand at en kan ta en dagstur så er det en butikk man egentlig bare må innom.

Jeg bomma litt når jeg kjørte dit første gangen, så jo i etterkant at det var greit skilta fra veien, men om jeg ikke husker feil så er det slik; gjennom Mosseporten (tunnel), første avkjørsel til høyre. Det er et stort grått bygg hvor det også er en Rema - antakelig lettere å se etter et stort Rema-skilt. Dahls ligger i samme bygg, så bare sving inn på parkeringsplassen der så er du der...

Send gjerne en post her om hva som er av fisker der nå, er nok flere som vurderer en tur innom...
Skal notere flittig, jeg (har altzheimer light...) og levere en liten rapport når jeg kommer hjem i morra ettermiddag. Satser på å dra herfra rundt 8, når ungene er sendt på skolen.
Helt rett, gjennom tunellen, første vei til høyre(mot Kambo) og så til venstre i rundkjøringen. Da har du det etter 50m på venstre side
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap