Mitt liv som fisk (side 3)

Hei
Jeg ble tipset om tråden din av Maren, det er så lite cory-mennesker her i trøndelag. Og da var det flott og se dine nydelige eksemplarer av arten!!

Jeg hadde div coryer forrige runde jeg hadde akvarium, men nå synes jeg det er utrolig vanskelig å få tak i noen på dyrebutikkene her i området. Og så er det jo alt for kaldt til å sende enda.
Men jeg får en ladning opp fra Dahls i forbindelse med påska da min søster tar med seg en kasse hjem

Du må nå bare legge ut mange flere bilder av gjengen din!! En hel mnd uten oppdateringer her nå, gleder meg til å se mini-coryer som har blitt større!!
Ja, hadde vært flott med en oppdatering er!

Jeg har desverre fått sykdom på mine coryer, igjen
Heisann, heisann, ja jeg følger ikke med og trengte en telefon fra Maren for å følge med i min egen tråd...

Må få til litt oppdateringer etterhvert ja. Har nå yngel på sterbai, metae, adolfoi og (trolig) concolor, men travle dager har gitt mindre tid til nettkos. Så hyggelig å få selskap av flere cory-friker da Anita. Vi høres nok snart!
Når skal du få noen friske coryer Maren. Føler med deg.
Har sett en cory som klødde seg her om dagen. Følger nøye med, men ikke sett noe mer etter dette (kløe altså).
Jeg dumpet innom denne tråden, og oppdaget til min glede at det også finnes coryoter i min egen hjemkommune. Jeg er oppvokst på Vikhammer.
Hvor gamle er adolfoi-yngelen din nå?

Når blir de leveringsklare? Som du sikkert skjønner så ønsker jeg meg veldig disse skjønningene!!

Og så setter jeg veldig pris på de flotte bildene du tar!! Jeg har ikke sjans i havet til å fange de.. Lurer på om det er fokusen på objektivet det er noe galt med??
Det ble for mye for et par år siden, alle kar og fisk forsvant ut av huset. Nå er noen på vei tilbake...
Corydoras Similis i leksfarger:
En spesielt pen Sterbai spør du meg:
Dette er litt gøy. Sammenlign denne "Similisen" med bildene over.

Det er nok ingen Similis, men C066. Disse lever sammen i stimer i naturen, og når man får viltfangede Coryer, hender det at langsnutede og kortsnutede arter med ellers like fargetegninger havner sammen hos grossist. En gang tidligere fikk jeg en Spectabilis med Caudimaculatuser, men nå har jeg en hel liten gruppe C66 her sammen med "buttsnutene"...
dobbelpost
Denne Nannostomus Mortenthaleri har helt spesielle fargetegninger. Den svarte stripen fader mer eller mindre helt ut (tydeligere i virkeligheten enn på bildet) og hele fremre del fremstår som knallrød. Vet ikke om dette er vanlig, men jeg har ikke sett det på andre fisk av denne arten.
Artig å få Nannostomus mortenthaleri til å yngle i et selskapskar med Corydoras similis, otto og Nannostomus marginatus.
hvor mange og store er de nå?

Espen
Ikke mange, fire. En har fått voksen fargedrakt og er vanskelig å skille fra de voksne, tre er litt mindre med begynnende rødfarge.
så gøy å få til oppdrett på den flotteste tetra/nannostomusen som er.
Hadde de da jeg bodde i Bergen, men ikke fått tak i i Trondheim enda. Har stått på listene, men folkene jeg bestiller fra har ikke fått tak i de...
Får prøve igjen på nyåret. Du har ikke bilde av de?

Espen
Tilfeldig bekjentskap
© Erlend D Bertelsen
Reklame for plussmedlemskap