Kakadueciklide + sebraciklide

hei kakadueciklide hunn min spiser opp egga sine ho la egg er for bare nien dager siden ho såiste di opp akuratt som ho gjore med di forje har opptretts fisk=) h aer det med ho? skal få di til mandag kan di gå i 63 l og kakaduec gå i 17L har jack her og=)
Var den fisken som holdt på å bli spist en død eller levende en?!

Hvem er det som eier bildene her? Hvis de er hentet fra nettet så har du ikke lov til å bruke de i denne tråden. Gi beskjed slik at jeg får fjernet de hvis det er tilfelle.
!!!!!
kan jeg få et svar!? og det hvar IKKE spørsmålet!
Ofte tar det litt tid å få svar her inne, så du må være litt tålmodig.

Var veldig vanskelig å forstå det du skrev, men ser ut som om du skriver at du skal få Sebraciklider på mandag, har kakadueciklider som spiser opp eggene sine, og lurer på om de to artene kan gå sammen pluss om hvorfor kakaduen spiser opp eggene. (korrekt meg hvis det er feil)

Ciklider som er stresset eller nybegynnere i foreldrerollen kan spise yngelen sin. Jeg vet ikke hvor mange Kakadueciklider du har, men 63l passer nok bare for 1par ciklider og ingen andre fisk.
Ingen Ciklider vil passe til en 18liter så jeg ville ikke tatt inn flere fisk.
Du skriver du har Jack. Er det Jack Dempsey ciklide du mener? Disse er for store for akvariumene dine.
Hvis du har tenk å holde ciklider så burde du øke akvarievolumet, hvis du da ikke har andre akvarium enn di du opplyser om som er for små for ciklider.
Det er som sagt ikke helt lett å forstå hva du egentlig spør om...
Skal du ha Sebraciklider i en 63l? Det er for lite i tilfelle og de kommer med stor sannsynlighet til å spise opp/drepe Kakaduene.
Hvis du mener Jack Dempsey med Jack så regner jeg med den er veldig liten enda - den blir ALTFOR stor og voldsom til et så lite kar, den kommer også til å drepe Kakaduene dine med stor sannsynlighet hvis den går i sammen med dem.
Jac kakduec sebrac
jack og sebra går sammen i 63 l og kakduec går i 18 l
Ikke for å være negativ, men du har få små akvarier i forhold til hva fiskene dine trenger av plass.

kakadue ciklidene kunne du hatt i 63l, men da med bare kanskje en liten stim med tetraer, snakk om 5-6 stykker. Noe mere vil jeg ikke anbefale

Når det kommer til Jack dempsey, om det er det du har så blir den forholdsvis stor, mellom 20-25cm når de er fullvoksne. Disse må derfor har større plass.

Sebraciklider blir opp mot 15cm og trenger også mye større plass, enn det du kan gi dem akkurat nå.

Synd du gjør det da, siden du spør om råd og får svar fra erfarne akvarister.

Fåreslår at du heller er litt mere ydmyk og tar til det deg råd som vi gir deg. Da kommer du til å få en flott hobby uten fisk som ikke trives og i værste fall dør.
Geir Kristiansen
Hvem er det som eier bildene her? Hvis de er hentet fra nettet så har du ikke lov til å bruke de i denne tråden. Gi beskjed slik at jeg får fjernet de hvis det er tilfelle.

thomas sell
Det er mine!

Dette er vel rett og slett løgn.....

Bilde nr. 1 kan du ha tatt herfra:

Bilde nr. 2 er Frode Rønnings bilde fra fiskebasen her på Akvaforum

Bilde nr. 3 kan du ha tatt herfra:

Nei!!!!!!!!!!
KAN DER SVARE PÅ SPØRSMÅLET MITT!!!!!!!!!!!?
jeg skjønner ikke hva du spør om..
Du har fått svar på alle dine spørsmål, så hva er det du egentlig hyler for? Du oppfører deg veldig dårlig ovenfor folk som er erfarende akvarister. De har gitt deg veldig gode svar på dine spørsmål. Med din oppførsel skjønner jeg at du ikke liker svarene fordi du ikke kan legge forholdene til rette for fiskene det her er snakk om. Anbefaler deg å finne en annen hobby, hvor du kan sutre for deg selv, og ikke la det gå utover hverken dyr eller med mennesker
Tom C
Bilde nr. 3 kan du ha tatt herfra: [URLBLOCK1]


Jeg trodde faktisk han hadde lagt såpass mye i det at han hadde fikset på det bildet selv, men den gang ei sa Tordenskiold.
Jeg burde vel skjønt det når han hevder at det er hans bilder uten at han har giddet å fjerne skriften til nettstedet de hører hjemme på.
hei kakadueciklide hunn min spiser opp egga sine ho la egg er for bare noen dager siden akuratt som ho gjore med di forje har opptretts fisk=) hvorfor gjør ho det?
Ser også ut som om du spør:
"skal få di til mandag kan di gå i 63 l og kakaduec gå i 17L har jack her og=)"

Oversatt i mitt hode: Skal få de (sebraciklidene) på mandag. Kan de gå i 63literen, og kakadueciklidene i 17literen? Har også Jack her (Jack dempsey).

Så er nok det mange har svart på om de kan gå i akvariumene. Svaret er nei. Ingen av ciklidene vil passe i en 17liter.
Jeg svarte i forrige innlegg på hvorfor hoa muligens spiser opp eggene sine. Det er mest pga stress fordi hun har for liten plass, men kan også komme av at du har for mange fisk i akvariet (du har ikke opplyst om hvor mange fisk du har per art). Eller at hun er uerfaren.


Du kan lese om sebraciklide her, og om jack dempsey her. Legg spesielt merke til hvor stort akvarium disse bør ha.

Kort fortalt: du har for små akvarium for disse fiskene. En annen ting er at ciklider er territoriale (vokter sitt område mot inntrengere). Når akvariet er alt for lite i utgangspunktet, og flere ciklider blir tvunget til å dele plass, går det galt til slutt. Det kan ende med at den/de sterkeste dreper de svakere. Det blir omtrent som å tvinge en katt og en mus til å bo sammen i et lite bur. Det går ikke bra for musa...

En annen ting er at lite plass og stadige slosskamper betyr stress, noe som øker faren for sykdom (om ikke de svakeste blir drept ganske raskt).

Jeg må derfor fraråde deg på det sterkeste å skaffe deg sebraciklider, og også prøve å omplassere/gi bort jack dempseyene. Det finnes mange andre fine og interessante fisk som passer i akvariene dine. Fisk som vil trives og ha det bra.
Tilfeldig bekjentskap
© Karine Toreid Knudsen
Reklame for plussmedlemskap