6 oppdrett i 2007

Pettern: Mine fisk er av type Aulonocara Sp. "Red Rubin". Skal vistnok være en stuartgranti-art, men vil ikke påstå det 100% sikkert. Uansett, karet settes opp med fint bunnsubstrat, og masse huler. Hannen graver ut en hule under en stein, for så å lokke hunnen til seg ved å rist på kroppen. Hunnen tygde i 20 dager. Slapp ca 30 yngel.
Thomas A Eriksen: Munnruger. Lek i hule.
Thomas Johansen: De lekte 1 dag etter et stort kaldtvanns bytte. hannen lokket med seg hunnen inn i en eciklidegrotte jeg har i karet :-)
Catfish: Aulonocara st. "Red Ruby". Har hatt en ungfiskgruppe siden de var 2 cm og latt par dannes naturlig. Solgte overskuddsfisk. Fiskene/parene var nå snart 2 år, og viste lekstendenser (risting) v/stor stein og huleformasjon i karet. Hannen ryddet stein og brisket seg, og hunnen lot seg lokke med. Første "tyggeforsøk" på nyttårsaften gikk fløyten, men nytt forsøk i starten av januar ble bra. Puttet hunnen i egen tyggeboks som fløt i akvariet etter ca. 14 dager for å gi henne ro og ristet henne da hun begynte å spytte. 13 yngel på første forsøk hvorav 10 har levd opp og passert kritisk fase. God appetitt. Fóret hunnen i boksen etter tygging for å hjelpe henne igang igjen og yngelen fikk mikroorm, avskallete artemiaegg, knust flakfór og etterhvert knuste pellets. Nå går småtassene i eget yngelkar. Gøy m/tygging!
Kjell B: 285 liters akvarium
Frøya: Har hatt 5 overlevdende kull på Alonocara Stuartgranti Orange i 2007, på 2 forskjellige huer (samme far) Bruker samme metode som på våre andre malawier. Huene får gå ca.15 dager i hovedkaret før de blir flyttet over i eget fødekar. Der får de gå til de har spyttet og er "lei" av å passe på yngelen.