Catfish

Bosted:
Oslo/Tåsen
Status:
Medlem
Medlem siden:
08.11.2005
Sist pålogget:
28.09.13 kl 17:54
Antall innlegg i forum:
259
Hjemmeside:
Erfaren akvarist, blid & veldig aktiv tobarnsmamma.
Har 5 akvarier på hhv. 325, 180, 130, 80 og 60L (+ endel yngelkar). Storkaret har malawibiotop, deretter følger to sør-amerika-biotop. Småkarene er til yngel & isolat.
Nå har jeg fullstendig ciklide-dilla, og jeg eelsker små maller. Nå er forkjærligheten fordelt på mindre apistogramma, dverg-coryer og fargerike vakre mediumsize malawi.

NYHETER:
Hurra! Red Bee-reke-yngel! Jeg ser nå 4 på ca. 3,5 mm - 3 red & 1 black... De vokser bra og er aktive. Helledussen, så fine de er! :) Miniatyr-reker!
Red Bee-hunnreka som gikk med egg har jeg ikke sett på et par dager, men sist var hun godt gjemt i en sprekk. Det begynner å bli på tide med yngelslipp der også, og jammen tror jeg ikke en av de store Black-hunnene bærer egg/yngel også. Wow!

Har nå to par med Betta Channoides, og i den forbindelse har jeg gjort endel omrokkeringer med kar og pumper. Alle vannverdier fine. Puh! I tillegg har jeg nå en liten gjeng med Apistogramma bitaeniata Shishita, og dette gleder meg. De skal få mye rom og ro til å vokse og trives. Plantene i det store SA-karet ser ut til å trives, men penselalger på røtter må taes...
Rekekaret virker stabilt bra, men har nå mindre røtter og mose enn før - mer planter.
Har omplassert et par L. chisumulae, for jeg har 4-5 par selv. Paret som reiste viste lekstendenser, så de bør "tygge" igjen, snart. Blir gøy å høre mer. Et hyggelig fiskeinteressert par som var innom. Har både delfinciklider og flavus, tror jeg :)
Endelig høst igjen! Akvarietid!
Skolegutten Martin (6 år) har fått sitt første akvarium. En 40L m/yngel, men ettersom alt er startet opp med innkjørt filter, "skitten sand" og innkjørt vann - ingen nitritt :)
Har fikset opp malawikaret mitt og nå går en fredelig flott gjeng med ungfisker der.
Føler meg heldig som har disse i stua, og hele familien liker dette karet.
I kjelleren er det noen malawi ungfisk, og jeg har 1-2 karantene-kar. Endelig!
SA-karene mine er stabilt bra, men jeg gleder meg til å få utvendig pumpe til det største karet. Korallplatyene som går der er ursøte, forresten. Livlige luringer!!!
Har også spandert på meg selv Red Bee-reker, og disse må jeg degge for :) Ellers håper jeg på C. habrosus lek snart og fin vekst på channoides-paret mitt.

Oktober 08. Hurra! Endelig på rett sted til rett tid. Fikk kjøpt en gjeng C. habrosus idag. Hurra! Snuste rundt på nettet for å finne 1-2 stk ekstra - til de 5 jeg har - nå blir de en fin gjeng :)
Mine akvarier (12)
Min akvarieblogg
45 innlegg totalt - 925 unike brukere har sett tråden
Siste innlegg: 20.06.10 kl 16:53 av Catfish

Catfish sier Etikk Takk!

Her har jeg tenkt til å skrive om store og små prosjekter i min akvarieverden. Jeg kommer til å fokusere mye på et sunt og trivelig akvariemiljø, sånn som rett biotop, god sammensetning av arter og sunt fór & vannverdier. Fiskene fortjener å ha et godt liv, selv om de er små og umælende vesener - og....

Les videre

Mine lister
Ingen offentlige lister
Tilfeldig bekjentskap
© Vidar Alfei
Reklame for plussmedlemskap