Ms.Thorvaldsen

Bosted:
Tromsø
Status:
Medlem
Medlem siden:
26.10.2005
Sist pålogget:
10.06.07 kl 16:11
Antall innlegg i forum:
22
Hjemmeside:
Hei!

Jeg er 20 år gammel, og flyttet til Tromsø nå denne høsten. Her studerer jeg biologi. Aner ikke hva planen er for videre utdanning, men trolig blir det innenfor arktisk marinbiologi. Drar til Svalbard om to år for å studere fag som er relatert til dette.

Har alltid vært intressert i dyr. Alle mulige egentlig (hvis vi ser bort ifra katter). Er fôrrytter for noen hester hjemme i Harstad, men har ikke hatt tid til å se meg om etter noen her i Tromsø enda, selv om jeg såklart holder muligheten åpen. Liker best å ri tur i skog og på fjell, og har forkjærlighet for de norske rasene (joda, sportshestene ser flott ut på bane, men jeg foretrekker en som er smart nok til å få meg hel ned fra fjellet igjen). Hestene jeg rir er gode, gamle, viljesterke og nokså rampete Frida (egentlig Sølvfrid, men det navnet er fælt) som er ei fjordinghoppe som rundet 25 denne sommern. Likevel sprek som en unghest, og hun ris like hard som den andre karen, en 9 år gammel nordlandshest som heter Tor. Han er snill og grei, og gjør stort sett det man ber om i motsetning til rampemerra, men han har ikkje på langt nær så gode og behagelige gangarter som gamlemor.

Før jeg flyttet til Tromsø hadde jeg to akvarium, samt et lite ynglekar. De to minste er lagt ned, og mine kjære foreldre har overtatt det største, om de nå ikke er så voldsomt intressert i akvaristikkens verden, så syns de at det er pent å ha i stuen. Selv sitter jeg her på mine 12 kvadrat på kvaløya uten ett eneste ett.....

Er også opptatt av dyrevelferd, og jobber frivillig i dyrebeskyttelsen Tromsø. Ikke så mange fiskesaker der, men er som sagt glad i alle dyr;)

Hvis du syns referatet hadde mange skrivefeil, så er det fordi jeg har sølt juice over tastaturet, slik at ikke alle knappene fungerer som de skal.....
Mine akvarier (0)
Min akvarieblogg

Bruker har ingen personlig akvarieblogg

Mine interessefelt
Ingen
Mine lister
Ingen offentlige lister
Tilfeldig bekjentskap
© Bjarne Sætrang
Reklame for plussmedlemskap