Andrè Nyborg

Bosted:
Vestfold, Horten
Status:
Medlem
Medlem siden:
08.11.2005
Sist pålogget:
01.02.24 kl 20:22
Antall innlegg i forum:
193
Hjemmeside:
Akvarie hobbyen begynte for meg da jeg var liten gutt. Etter at min mor var lei frosker, stinter, rumpetroll og en diger ørret i diverse baljer og bøtter rundtomkring i huset så fikk jeg en fiskebolle med to sverddragere oppi. Det var en hann og en hunn, og jeg oppdaget fort at hunnen begynte føde allerede første kvelden... Trenger jeg si mer? Gutten var hekta. Og boller og bøtter og kar ble igjen fyllt med fisk... (!)  Og senere tok det fullstendig av. Har hatt 24 akvarier i kjelleren på det meste.

Igjennom årene har jeg drevet med alt! Discus, malawi, betta, killi, levendefødene, saltvann, tanganyika, maller osv osv. Interesserer meg for nesten alle fisker. Klarer ikke velge ut noen favoritter egentlig... Men det er mange små gurami og betta arter som fasinerer meg gang på gang på gang... Og dvergciklider og corydoras er dødskule!

Etter en lengre pause fra denne fantastiske hobbyen, så begynner jeg sånn smått å få tilbake interessen. Har virkelig savnet det. Lusker rundt på forumet og lar meg bli inspirert av bilder og forumtråder. Utrolig mange dyktige folk her inne.
Mine akvarier (0)
Min akvarieblogg

Bruker har ingen personlig akvarieblogg

Tilfeldig bekjentskap
© -mette-
Reklame for plussmedlemskap