Hans Rune Bø

Bosted:
Randaberg
Status:
Medlem
Medlem siden:
25.02.2006
Sist pålogget:
07.11.16 kl 20:12
Antall innlegg i forum:
216
Hjemmeside:
www.hansrune.com
Tidlig 74- modell. Singel, men ikke aktivt søkende. Jeg treffer den rette når/hvis jeg treffer den rette, jeg trives i grunnen godt med livet nå, trenger ikke komplisere det ;-)

Har siden 2000 jobbet med teknisk kundeservice pr telefon innen tele/databransjen. Egentlig ikke noen drømmejobb, men jeg vet heller ikke hva drømmejobben skulle ha vært.

Min historie som akvarist starter vel egentlig for over 20 år siden da min ene søster og jeg har et 49-liters sammen. Skjønt, det var min søster som gjorde alt arbeidet :-) Det ble hun etter hvert lei av, så vi kvitta oss med det etter ei stund. Siden den tida har jeg ønsket meg akvarium. Stopper alltid opp og går inn i en transelignende tilstand når jeg ser akvarier. Og nå står det endelig der i stua og godgjør seg før jeg putter fisk i :-)

Har opp gjennom årene vært interessert i mye forskjellig, blant annet kalkulatorer, biler, kaktuser, radiostyrt bil, og da jeg endelig kjøpte meg digital speilrefleks i mai 2005 tok fotointeressen fullstendig av, har dog fotografert digitalt siden 2000. I skrivende stund nærmer telleren seg 20000 bilder med stormskritt siden speilrefleksen. Har alltid vært teknisk anlagt, og desto mer avansert noe er desto mer koser jeg meg (vanligvis), så jeg har veeeeldig lyst på digital akvariecomputer :-)

Og så elsker jeg å kjøre. Jeg kjører Citroen XM og er en del av det meget aktive miljøet i Norsk XM Klubb. Kjører rundt i landet til årstreff og koooooser meg hver gang.

Fellesnevneren er vel egentlig at det jeg er interessert i setter meg *masse* inn i, kjøper bøker, leser på nettet, melder meg inn i klubber, bla bla bla... Så går det ei stund...så er jeg lei. La oss håpe det ikke også skjer med akvariet! Det "eneste" som ikke har dabbet av er vel interessen for bil, katter og for PC (og i de siste år også Mac). Inntil jeg kjøpte mitt første akvarium nå før helga gikk i grunnen mesteparten av fritida mi med til å trykke på en eller annen datamaskin. Av andre dyr har jeg en 18 år gammel pusekatt som jeg elsker over alt på jorden (Har ikke noen bedre halvdel å elske høyere) , og han er ofte mer eller mindre velvillig modell. Han er med meg overalt, ligger her i senga nå og vasker seg mens jeg skriver dette :-) Og så musikk da. Jeg spiller dessverre ikke noe selv, men jeg hører så godt som alltid på musikk. Døgnet rundt, også om natta, jeg blir fullstendig rastløs uten musikk rundt meg :-)

Skulle du lure på noe mer er det bare å ta kontakt, jeg biter ikke! Ikke så hardt i hvertfall ;-) Utenom mailmuligheten her er jeg å treffe på AIM, bruker Caralluna og på ICQ, UIN 545067, dog er jeg ikke fullt så ofte på ICQ. Ja, jeg har hatt den i noen år og nei, jeg har ikke MSN og ikke kommer jeg til å skaffe det heller ;-)
Mine akvarier (3)
Min akvarieblogg

Bruker har ingen personlig akvarieblogg

Mine lister
Ingen offentlige lister
Tilfeldig bekjentskap
© Are Gjerde
Reklame for plussmedlemskap