Ciklide

Bosted:
Norge
Status:
Medlem
Medlem siden:
23.07.2006
Sist pålogget:
15.02.24 kl 11:02
Antall innlegg i forum:
1843
Hjemmeside:
En "veteran" på Akvaforum, og har vært på her siden jeg oppdaget det i 2006.
Vi har hatt akvarium og tropisk fisk i huset hele oppveksten min.
Skikkelig hekta fikk jeg i 7-8 årsalderen, når jeg tok over husets lille 50 liter da storesøster flyttet ut.

Siden de spede barndomsår har jeg vært svært interessert i livet under vann og jeg pleide ofte å tilbringe dagene nedi fjæresteinene på jakt etter krabbe, tangsprell og små flyndrer.
Å ligge på magen på en flytebrygge og se småsei og dassmort seile forbi, er fremdeles spennende.

Jeg er mer aktiv i hobbyen enn noen gang, med i underkant av 2000 liter vann fordelt i akvarier i mange størrelser, og i min blogg/personlige tråd [url=http://akvaforum.no/forum.cfm?forum_id=1053&;thread_id=78220]"Ciklide Tenker Stort"[/url] kan du følge prossessen med oppbyggingen av eget akvarierom med reoler og innhold, graving av hagedammer og etableringen av det som har blitt Akvariekottet. Det lille hobbyrommet mitt i kjelleren.

For tiden ligger mitt fokus på forskjellige typer Lakrisguramier og jeg er en del av The Parosphromenus Project hvor vi jobber aktivt for å drette og ivareta denne truede lille fiskearten. 

Jeg var også med å startet og drev Nordmøre og Romsdal Akvarieklubb i flere år, som på kort tid ble en av landets største akvarieklubber! :) 
sjekk gjerne ut www.akvarieklubben.no og husk også å følge TheAquariumCloset på Instagram! :)
Mine akvarier (12)
Min akvarieblogg
98 innlegg totalt - 4751 unike brukere har sett tråden
Siste innlegg: 12.07.23 kl 10:15 av Svein G

Ciklide tenker stort!

Jeg har lagt ned den gamle personlige tråden min, og fått tillatelse av Webmaster til å opprette en ny! Mye har skjedd siden sist jeg var skikkelig aktiv på dette forumet. Jeg og samboer ble bla nylig eiere av en stor flott enebolig, med stor tomt med mange muligheter, og jeg er blitt med å st....

Les videre

Tilfeldig bekjentskap
© Rita Aspevik
Reklame for plussmedlemskap