HaakonH

Bosted:
Bergen, Åsane
Status:
Kunnskapsadmin
Medlem siden:
25.07.2006
Sist pålogget:
21.07.22 kl 14:56
Antall innlegg i forum:
93
Hjemmeside:
www.loricariidae.info
Jeg har vært akvarist siden 1990, og har sammen med min far, Arne Haagensen, flere førstegangsoppdrett i Norge på diverse Apistogramma arter og andre Dvergciklider, bla.a. Taeniacara candidi og Nannacara taenia, fra mine mer aktive år på 90-tallet.

Jeg jobber til daglig som butikksjef på Midtun Zoo (Dogman) i Bergen. Jeg har vært så heldig å få jobbe med hobbyen min siden 1993, og dette har gitt meg muligheten til å oppdage og erfare fisk som jeg ellers aldri ville hatt noe med å gjøre. Disse erfaringene er jeg veldig glad i å dele med andre akvarister, slik at de lettere lykkes med hobbyen sin. Jeg lærer selv noe nytt nesten hver dag, så her blir man aldri utlært!

Mine hovedinterresser innenfor akvariefisk er Sør-Amerikanske Ciklider, både store og små, samt Maller, da først og fremst av typen Loricariidae (L-maller o.l.).
Mine akvarier (0)
Min akvarieblogg
17 innlegg totalt - 315 unike brukere har sett tråden
Siste innlegg: 04.02.12 kl 15:36 av sessan

540 l: apistogramma diplotaenia & co.

Sent ifjor høst gikk jeg tilbake til å bli en "hjemmeakvarist" igjen. Jeg har jobbet i forskjellige zoobutikker siden 1993, og har de siste årene fått nok utløp for hobbyen uten å ha fisk hjemme. Men nå har jeg igjen gitt etter for litersyken, og blitt lykkelig eier av et 540 l. Jeg har alltid in....

Les videre

Tilfeldig bekjentskap
© Lars Jamne
Reklame for plussmedlemskap