bjornik

Bosted:
Trondheim
Status:
Medlem
Medlem siden:
24.01.2007
Sist pålogget:
26.09.21 kl 14:31
Antall innlegg i forum:
676
Jeg har drevet med akvariehobbyen siden 1966.
Akvariefotografering begynte jeg med i 1970 og er like viktig for meg som selve akvariehobbyen. Akvariefotografering er en utfordrende og meget givende gren av akvariehobbyen som krever mye tålmodighet og en del flaks. Det digitale speilreflekskamera Canon 550D er det beste kamera jeg noen sinne har benyttet til akvariefotografering og det gir meget god kvalitet i bildet. Bildebehandling på PC er også en utfordring som setter ens kreative evner på prøve.
Jeg har siden 1966 drevet med mange forskjellige fiskeslag som ciklider, barber, tetra, danio, labyrintfisk og noen spesielle arter. Utfordringen hele tiden har vært å oppdrette artene. Dette satt seg hos meg alt i 1970 da jeg fikk oppleve den fantastiske verden til oppdretteriet på Solhøgda på Moholt uten for Trondheim hos Tropica - Alf J. Næss. Alt jeg så hos dem var inspirasjonskilder  for meg innen akvariestikkens verden som har blitt til en livslang livsstil. Akvariehobbyen har alltid og vil også for framtiden være fundamentet i mitt liv.

Av helse messige årsaker er nå akvariehobbyen under avvikling slik jeg har drevet den de siste årene. Det er leit men må innse at akvarietidene er over. Mulig det kommer et stueakvarium en gang i fremtiden.

mvh
Bjørn Johan Kirksæther
Mine akvarier (0)
Min akvarieblogg
518 innlegg totalt - 20259 unike brukere har sett tråden
Siste innlegg: 06.10.20 kl 11:06 av bjornik

Mine fisker og akvarier

Mitt navn er Bjørn Johan Kirksæther og er 58 år gammel. Jeg bor i Trondheim og er medlem i Trondheim Akvarieklubb. Jeg startet som akvarist i 1966 og hadde en pause fra hobbyen fra 1998 - 2006. I dag driver jeg for det meste med vilt fanget Discus, men jeg har også interesse for frilekende arter so....

Les videre

Mine lister
Ingen offentlige lister
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap