Eva71

Bosted:
Værlandet
Status:
Medlem
Medlem siden:
25.11.2007
Sist pålogget:
12.11.12 kl 20:51
Antall innlegg i forum:
2
 Livlig dame med 5 barn og 2 barnebarn. Har drivi ride- og aktivitetsgard i 11 år, men då sjukdommane mine (Morbus chron og leddgikt) vart for ille, vart eg ufør for eit år sidan.
Det betyr ikkje at eg sit på ræv og syns synd på meg sjølv. Har stor hage (ca 3 mål) der eg har grønnsaker, frukt, bær, urter og krydder. Har eit lite drivhus og elsker å dyrke fram planter fra bunnen av. Neste prosjekt skal bli hagedam. Men den må nøye planlegges slik at eg kan utvide den etter kvart.
Har framleis to hester også kjøpte eg meg ein collie kvalp i sommar.
Fekk for ca 7-8 år sidan ein gullfisk bolle av mi eldste datter. Fram til då må eg tilstå at eg ikkje kunne fatte kva som var so gøy med fisk. Dei svømmer jo berre der liksom ;) 
Men det gjekk ikkje eit år ein gong før eg fekk meg akvarie. Hadde då råflaks. Fekk 240 l med alt tilbehør i god stand for latterlige 350 kr. Har sidan då hatt dilla :) 
Driv og med sau som hobby ;) Eg har firma saman med eks svogeren min og vi driv med pels- og villsau mest for kulturlandskapspleie, men gjengen veks raskt so vi håper jo på sikt å få inn nokre kroner og. 
Mine akvarier (2)
Min akvarieblogg

Bruker har ingen personlig akvarieblogg

Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap