NB!

OBS! Vi har fått mail i retur til din epostadresse: lene.ness@getmail.no

Du må umiddelbart oppdatere denne til en gyldig epostadresse ellers står kontoen din i fare for å bli slettet!

Simgirl | Akvaforum

Simgirl

Bosted:
Skedsmo
Status:
Medlem
Medlem siden:
16.12.2007
Sist pålogget:
18.03.09 kl 23:38
Antall innlegg i forum:
166
Hjemmeside:
15.08.08: Hobby nedlagt inntil videre!. Begge kar er tatt ned og er inntil videre til oppbevaring. Vi sees engang i fremtiden!

Nybegynner med stor kunnskapstørst.

Jeg blir sakte, men sikkert mer kunnskapsrik, men det er tydelig at akvaristikk er en hobby du kan grave deg dypt og mye i, jeg elsker det!

Har i flere år ønsket å kjøpe ett akvarium, men det har liksom ikke passet. Har selv opplevd å vokse opp med akvarium, og husker ennå hvor spennende det var som liten å titte inn i denne vidunderlige verdenen.

Første akvarium ble kjøpt inn i Desember 2007 (180L), og ble med engang litersyk. Dessverre er det begrenset hva man kan ha plass til, og samboeren må jo også ha lyst....hehe...Jeg fikk iallfall oppfylt ett ønske til og ett lite Nano-kar kom i hus i Januar 2008 (19,5L).

Jeg har brukt de første månedene med å forske og studere alt som har med akvarium og fisk å gjøre. Sakte, men sikkert har jeg funnet ut hvilke arter jeg ønsker, hvilket bunnlag og planter som jeg synes passer min smak best. Dette har ført til bytte av både bunnlag, innkjøp av ny fisk, planter, flere røtter og dessverre utkastelse av to fiske arter som ikke "passer inn" lenger.

En hobby jeg nå er lidenskapelig interessert i, og jeg er alltid på utkikk etter ny informasjon og noe nytt å lære.

Mine sider på nett:
http://www.youtube.com/Simgirl11
http://simgirl11.spaces.live.com/
Mine akvarier (0)
Min akvarieblogg
10 innlegg totalt - 209 unike brukere har sett tråden
Siste innlegg: 16.04.08 kl 19:52 av Anita H

Mye vil ha mer!

Under presentasjonen av mine to kar skriver jeg alltid en liten update på hva som blir gjort, eller mine planer. Nå synes jeg disse sidene og updatene begynte å bli litt vel lange, og det er sikkert begrensninger for input av tekst der. At jeg ikke har tenkt på tidligere å gjøre det så enkelt som å ....

Les videre

Mine lister
Ingen offentlige lister
Tilfeldig bekjentskap
© Morten Kirkevåg
Reklame for plussmedlemskap