Ida Helene

Bosted:
Oslo
Status:
Medlem
Medlem siden:
03.01.2008
Sist pålogget:
22.01.10 kl 14:26
Antall innlegg i forum:
40
Hjemmeside:
Det var en lykkens dag da jeg som 5-åring fikk ta med en gullfisk hjem. Denne kalte jeg Slørhale (man kan jo lure på hvorfor), og den bodde i en gullfiskbolle på 20 liter. Jeg elsket å sitte og se på den sterkt oransje gullfisken med lange slørete finner. Jeg har aldri sett en så vakker gullfisk siden. Siden det hadde jeg en svart slørhale og en hvit slørhale med rød flekk på hodet. Jeg syntes alle var fortryllende! Så jeg kan vel påstå at min interesse for akvaristikk ble født da.
Så hadde jeg et opphold på mange år, før jeg igjen ble interessert i å ha fisk i huset. Tilfeldigvis hadde en bekjent, som var lærer på den tida, et akvarie stående som hun hadde hatt i klasserommet for elevene. Dette fikk jeg låne, siden det ikke var noen andre til å ta seg av det. Det samme akvariet har jeg i dag, et eldre 85-liters akvarie med kraftig stålramme. Men det er så god vedlikeholdt at det er veldig dekorativt og pent å se på.
Nå begynner jeg å få dreisen på akvariet og det fungerer veldig fint. Kan sitte og se på det i timesvis...

Påvirket av venner og av denne nettsiden, har jeg nok blitt smittet av en mild form for litersyken. Derfor står det nå et lite kar og venter på å bli klart for innflyttere.

Er veldig glad i og fascinert av dyr i de fleste former. Spesielt hunder, hester og (selvfølgelig) tropefisk.


Rir dressur på ganske høyt nivå, har en stor blandingshund (Schäfer/Rotweiller) på 3 år.

Ellers er jeg veldig glad i å høre på musikk og gå på konserter/festivaler, lese, interessert i kunst, film, mennesker. Og ikke minst; være ute!
Mine akvarier (3)
Min akvarieblogg

Bruker har ingen personlig akvarieblogg

Mine interessefelt
Mine lister
Ingen offentlige lister
Tilfeldig bekjentskap
© Bengt Fossli
Reklame for plussmedlemskap