Anna U.

Bosted:
Tromsø
Status:
Medlem
Medlem siden:
11.06.2008
Sist pålogget:
07.01.15 kl 10:15
Antall innlegg i forum:
999
Hjemmeside:
Hei! 84-modell som bor i Tromsø. Jeg og samboeren min kjøpte vårt første akvarium på 30 liter våren 2008 da min interesse for fisk brått våknet etter mange års dvale. Hadde akvarium i mange år tidligere da jeg bodde hjemme hos mine foreldre. Den gangen var det mye platy, en del guppy, neontetra og div andre fisk som gjerne er de man først stifter bekjentskap med når man interesserer seg for fisk.

Begynte med guppy og platy denne gangen også, og likte spesielt godt guppyene. Men erfarte desverre som mange andre at disse dør i ung alder uten grunn. Har også vært innom mange andre arter, deriblandt praktbotia, kardinaltetra og dverggurami, før jeg nå føler at jeg har mer eller mindre de fiskene og dyrene jeg liker best. Nemlig corydoras(Jeg har full forståelse for de som sier at adolfoi er en av de vakreste coryartene), ancistrus, kampfisk, reker og snegler. Har et lekspar med ancistrus som produserer yngel i hopetall. Jeg streber hele tiden etter å få fiskene mine til å trives så godt som mulig, og formere seg.

Bildene mine tar jeg med et Canon eos 500d, foreløpig med standardlinsa.

Ellers er den andre store interessen min hest. Lyngshesten min Icora Frost sørger for å holde meg aktiv i hverdagen:-)
Mine akvarier (4)
Min akvarieblogg
501 innlegg totalt - 3470 unike brukere har sett tråden
Siste innlegg: 22.08.12 kl 12:12 av Anna U.

Anna sin akvariedagbok med bilder:-)

Kanskje litt feil tidspunkt på året å starte denne tråden da jeg som mange andre liker å være ute på sommeren og ikke gir akvariene like mye oppmerksomhet som på vinterhalvåret. Men jeg har en god grunn! Jeg har nemlig akkurat fått meg mitt første speilreflekskamera. Et Canon EOS 500D som ikke på no....

Les videre

Mine lister
Ingen offentlige lister
Tilfeldig bekjentskap
© Hans-Georg Evers
Reklame for plussmedlemskap