Linesh

Bosted:
Trondheim, Heimdal
Status:
Medlem
Medlem siden:
23.04.2009
Sist pålogget:
28.07.12 kl 15:18
Antall innlegg i forum:
117
Hjemmeside:
Har eid 3 akvarium til sammen nå.
Begynte i april 2009 da jeg fikk en seks-kantet 40liter ink. alt utstyr av en onkel.
Så fikk jeg en 20 liter ink. alt utstyr av en venn. Hadde de oppe å gå i litt over 3 måneder før jeg ble lei. Selvfølgelig pga alle nybegynner feilene jeg gjorde og fordi fiskene mine døde.
Nå har jeg en 60liter som har vært opp og gått siden 5. desember. Og denne gangen har jeg fulgt alt til punkt og prikke og føler at jeg klarer meg bra! :-)

Liker og hjelpe folk med det jeg kan, bruker mange timer av dagen på å lese i forumet og i artikler og spørre spørsmål i forumet. Jeg suger til meg all informasjon jeg kan få tak i.
Svarer også på tråder i forumet og gjør mitt beste for å hjelpe andre fra å gjøre samme feil som jeg gjorde.

Andre interesser jeg har er fotografi. Har et speilreflekskamera, Sony A330. Elsker å ta bilder av dyr og natur. Har fått mye skryt av bilder jeg har tatt.
Vi har flere dyr her i huset, 2 hunder og en katt + et dverghamster som er søsteren min sitt. Før har vi også hatt 2 kaniner og en katt som forsvant.
Jeg går TIP, altså teknikk og industriell produksjon (vg1). Her driver vi med materialære, platearbeid, sveising, dreiing og fresing. Neste år skal jeg gå vg2 lette kjøretøy, for så å gå 2 år i lære som bilmekaniker :-)

Så planen er å bli bilmekaniker, tjene masse penger, flytte sammen med forloveden min og ha et STORT akvarierom fult av akvarier med fisker jeg liker! Vi skal også ha hunder og katter. Og i hagen skal jeg ha en søt hagedam med gullfisk og koi. Og vi skal ha en DIGER garasje stappfull av FETE AMERIKANERE! Slik som Cadillac, pontiac, chevrolet, mustang, t-bird og maaange flere :-)

-------------------------------------------------------------------------
I fremtia har jeg lyst på slamkrypere, Cory'er, Kuhlii-ål og en hagedam :-D
Mine akvarier (3)
Min akvarieblogg
22 innlegg totalt - 365 unike brukere har sett tråden
Siste innlegg: 09.03.10 kl 19:46 av Linesh

Line's akvarietråd

Jeg begynte med akvarium igjenn den 5. desember 09 etter en liten pause på ca et halt år. Jeg kjøpte meg en 60 liter for å begynne igjenn. Etter litt over en måned kjøpte jeg to Kakadueciklider, 1 hann og 1 hunn. Mandag 25. januar la Fru Kakadue egg i kokosnøtt-hula si! Idag (nøyaktig en uke ett....

Les videre

Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap