_Ariel_

Bosted:
Tønsberg
Status:
Medlem
Medlem siden:
22.06.2009
Sist pålogget:
21.03.15 kl 23:01
Antall innlegg i forum:
3
Hjemmeside:
Fisker, snegler og reker har alle sin plass i mitt hjerte, med sin unike sjarm og væremåte. Å selvsagt for at mine skatter skal trives så godt som mulig, har jeg brukt mye tid på riktig sammensetning av både fisk og miljø. Med sine påfølgende opp- og nedturer.

Av typiske herligheter som rommer mitt største kar er Discus og corydoras. Øvrige, som med sin sjarm også preger karet, er et par rolige hunn scalarer. I bunnskiktet huses også et par herlige bolivianke ciklider, rolige og fredlige fisker. I mellomkaret er mine hovedfisker perlegurami, kardinaltetra og corydoras. Blå tigerreker og sakurareker har kapret lillekaret sammen med en stim corydoras pygmeus.

Discusene liker å bli håndmatet og gøy er det. Ingenting er bedre enn discus som spiser og vokser. Men de ser nesten ut til å bli litt late og bortskjemte av det også. For noen ganger ved øvrige måltider, bare daler maten forbi dem om enn så sakte, så virker det som de ser på meg og tenker "må jeg gå ned hente det selv?". Og hver gang jeg kommer med mat i hånden så styrter de til, selv om det skulle ligge noe på bakken. Men de tar det alltids til slutt, de må bare gidde først og spiser så opp, før corydorasene støvsuger opp resten. Herlige skapninger.

Av eplesnegler har jeg rosa, lilla og hvite i hvert sitt kar.
Mine akvarier (3)
Min akvarieblogg

Bruker har ingen personlig akvarieblogg

Mine lister
Ingen offentlige lister
Tilfeldig bekjentskap
© Andreas Bjørvik
Reklame for plussmedlemskap