Rody

Bosted:
Tjelta
Status:
Medlem
Medlem siden:
15.09.2009
Sist pålogget:
26.09.18 kl 08:48
Antall innlegg i forum:
317
Hjemmeside:
Bor på Tjelta sammen med kone og to, stort sett voksne, gutter.

Var ivrig akvarist i ungdommen, men la bort den hobbyen etter hvert som hus, hage og unger måtte passes på. "Tok opp" hobbyen igjen da guttene fattet interesse for tre-fire år siden. Har ikke eget akvarium ennå, men sniklåner eldstegutten sitt 130 l selskapsakvarium av og til.

Har nå fått i hus et 900 l Aquastabil som jeg ikke aner hva jeg skal gjøre med. Fikk det rasbillig...... Fra ungdommen var et stort cicklidekar den store drømmen, og den skal nå innfris, men hvordan?

Registrerer at hobbyen har hatt en enorm utvikling på de siste tjue årene. Kjempekjekt. Og nye verktøy som dette fora gjør det enda kjekkere å drive med akvarier. Og så utrolig mange kunnskapsrike mennesker å lære av! Dette gleder jeg meg til.....

Og ett kar ble plutselig til fem.....! Slik kan det gå.

27. juni 2010
Mye har skjedd på et halvt år. Fiskene yngler, og det krever mer plass. Har fått i hus et 450 liters oppvekstkar. Har i tillegg satt opp et par gamle akvarier på h.h.v. 110 og 130 liter.

Bestanden ble fordoblet med anskaffelsen av 450-literen. Og med stadig flere arter som yngler tar jeg det som et tegn på at jeg lærer. Men det byr på betydelige logistikk-utfordringer når tyggende hu'er og yngel av ulik størrelse skal vokse opp. Men det er jo bare kjekt!
Mine akvarier (6)
Min akvarieblogg
50 innlegg totalt - 570 unike brukere har sett tråden
Siste innlegg: 19.08.10 kl 22:00 av Rody

Cicklide-drømmen

Har fra mine unge dager som akvarist alltid hatt en drøm om et stort ciklide-kar. Nå er drømmen i ferd med å bli virkelighet. Fikk tilfeldigvis mulighet til å kjøpe et brukt 900-liters Akvastabil, som så ut omtrent som nytt. Jeg slo til, uten å ane hvilket arbeid jeg hadde påtatt meg. Nå, mer en....

Les videre

Mine lister
Ingen offentlige lister
Tilfeldig bekjentskap
© Holger Lockertsen
Reklame for plussmedlemskap