-Kamilla-

Bosted:
Finnsnes
Status:
Medlem
Medlem siden:
17.07.2011
Sist pålogget:
24.05.19 kl 19:23
Antall innlegg i forum:
530
Hjemmeside:
Kreativ mamma med mange jern i ilden. Elsker å lære noe nytt, kunnskapstørst og undrende på samme tid. Født i vekten og veier bestandig for og imot, kan derfor oppleves som vinglete og usikker. Alle sider av en sak må jo undersøkes ;0) Men når jeg først har bestemt meg... Ja, da kan ikke ti ville hester rokke meg!

Liker å lese bøker, leser alt untatt romantikk og Harlekin klisj. Liker å tenke utenfor boksen, og gjør gjerne utradisjonelle ting. Er egentlig en skikkelig handy woman og er ikke redd for å bruke verktøy eller sette ideer ut i livet. Dessverre setter sykdommen min en stopper for mye. At ting tar tid kan være sunt, når en tidligere levde livet i maksfart og bestandig hadde neste prosjekt klart i hodet. Heldigvis er mannen min skikkelig handy og hjelper meg med små og store prosjekt.

Akvariet er en slags rekreasjon for meg, det tar tankene bort fra sykdom og tunge dager. Er glad i å fotografere, går gjerne tur i skog og mark for å fange regndråper på blomstene eller kraften i bekken i vårløsningen.

"De vakreste ting i livet kan man ikke se eller ta på. De skal føles i ditt hjerte..."
Mine akvarier (5)
Min akvarieblogg
340 innlegg totalt - 3979 unike brukere har sett tråden
Siste innlegg: 28.03.18 kl 08:47 av thankthefishtank

Aqua life

Nybegynner med stor N! Sitter her med ett akvarium på 120 liter som jeg har vært så heldig å få :0) Familien har lenge pratet om å anskaffe seg ett større akvarium, men det har liksom aldri blitt... Før nå....Og ikke ante jeg heller alt det som jeg måtte sette meg inn i... Trodde som så mange andre ....

Les videre

Mine lister
Ingen offentlige lister
Tilfeldig bekjentskap
© Linn-Therese Nilsen
Reklame for plussmedlemskap