Lisire

Bosted:
Lillestrøm
Status:
Medlem
Medlem siden:
28.02.2012
Sist pålogget:
26.10.21 kl 10:44
Antall innlegg i forum:
3
Hjemmeside:
Jeg fikk et 25L akvarium i desember og der har jeg 3 sorte mollyer og 5 gule + en baby som er 6 uker nå.  Den ene sorte hunnen fikk mange unger for 6 dager siden, men jeg tror det er bare en igjen.  Har også to maller og 5 neontetra. Ser ut som om de trives alle sammen.  Jeg ville ha et lite akvarium 'til pynt' - ha-ha. Mye av tiden min går med til å kikke på fiskene og lese på forskjellige sider om fisk og akvarium . Har nok blitt litt hekta, ja...Jeg har også hatt veldig lyst på kampfisk, men siden den ikke går sammen med mollyene mine, skal jeg anskaffe kanskje 120L eller større.  Men jeg klarte ikke vente til jeg får råd, så derfor kjøpte jeg et lite kar på 18L og en nydelig kampfisk.  Skal ha en malle der også, men venter et par uker med det. 
Jeg kjøpte et 180 l Juwel etter en stund og der hadde jeg tre maller, mollyer, kampfisk, kileflekkraspora, pansermaller og platy. Flyttet til Østfold og måtte da selge alle fiskene mine.
i år har jeg startet opp karet igjen og har 2 flotte store maller, en Golden nugget og en Blue phantom. Perlegurami, pansermaller, kardinaltetraer og keisertetraer, to mollyer og en ildhale.  Og nå skulle jeg ønske at karet var dobbelt så stort! Men jeg bor i blokk så det tar jeg ikke sjansen på.
Mine akvarier (1)
Min akvarieblogg

Bruker har ingen personlig akvarieblogg

Mine interessefelt
Ingen
Mine lister
Ingen offentlige lister
Tilfeldig bekjentskap
© Bjørn Hallberg
Reklame for plussmedlemskap