iamolemartin

Bosted:
Stavanger
Status:
Medlem
Medlem siden:
24.10.2013
Sist pålogget:
07.04.17 kl 22:26
Antall innlegg i forum:
74
Hjemmeside:
Kjøpte en fiskebolle spontant på et loppemarked okt 2013. Ønsket å realisere en liten guttedrøm om å drive litt med denne hobbyen. Fant fort ut at fiskebolle ikke var bra å bruke da jeg var hos dyrebutikken.

Ble til at jeg da kjøpte meg et 60 liter kar å finn.no. Var ganske nybegynner i denne hobbyen, men brukte mye akvaforum til å få hjelp. Innkjøringen varte i 6 uker, og mine første fisker var kardinaltetra, klovne malle, og noen ancistrus. Dessverre fikk jeg hvitprikk i karet ganske tidlig. Ente med at alle mine kardinaltetra døde på veldig kort tid. Jeg hadde nok da for lite kunnskap om denne sykdommen, og hadde heller ikke noe medisiner. Hadde også en del tull med sirkulasjonen fra min nye Eheim pumpe. Hobbyen var på bånn og jeg vurderte å selge alt.

Men så fikk jeg kjøpt meg en ny pumpe. Kom i kontakt med diverse folk som solgte fisk privat til en mye lavere pris. Ting begynte å snu og jeg fikk gleden tilbake med å drive med fisk. Kjøpte meg da noen platy og mollyer til karet, men var ikke helt fornøyd. Ville ha større kar!

Fikk derfor kjøpt meg et billig 110 liters kar. Hadde nå endelig større plass og kjøpte meg derfor noen flere mollyer og platyer. Dette fungerte bra og varte vel i to måneder. Men jeg var fortsatt ikke fornøyd. Litersyken hadde tatt meg! Det hele ente med at jeg kjøpte meg et 840 liters kar. Da hadde det gått ca. et halvt år siden jeg kjøpte fiskebollen ;) Det er dette karet jeg har i dag + karet på 110 liter hvor jeg har molly, platy og ancistrus yngel. Planen er å etterhvert kvitte meg med 110 literen når yngelen har blitt større.

Ser på meg som fortsatt nybegynner, men har fått en del kunnskap gjennom denne siden og facebook. Dette har vært til stor hjelp!
Mine akvarier (1)
Min akvarieblogg

Bruker har ingen personlig akvarieblogg

Mine lister
Ingen offentlige lister
Tilfeldig bekjentskap
© Frode Roland Rønning
Reklame for plussmedlemskap