Merete Buerstad

Bosted:
Follo
Status:
Medlem
Medlem siden:
07.01.2015
Sist pålogget:
30.01.15 kl 21:38
Antall innlegg i forum:
10
Hjemmeside:
Nybegynner på akvarie. Begynte med et 55 l i november '14. 

Startet med en kampfisk, utvidet senere med en flekket pansermalle og en albino malle. Underlaget var kantete stein, men nå er det fyllt på med finkornet sand (og mallene ser ut til å stortrives med det). Av "møblement" er det to hus, 3 høye planter og tre lave. 

Etter en måneds tid kom det til 4 neontetra, 2 kardinaltetra og to pansermaller, hvorav den ene pansermallen så halvdød (stiv) ut allerede da vi tok den ut av posen. Den døde dagen etterpå.Totalt 9 fisk. 

Plutselig en morgen lå den albino pansermallen opp ned. Det var ellers en meget aktiv malle - hvilket den var kvelden før også. 

Etter to måneder ble det ved en feil kjøpt to platy. Det endte med at alle jaget alle, så etter få dager ble de levert tilbake til butikken og byttet ut med to nye flekkede pansermaller. 

Dagen etter dette døde først en pansermalle, mens den andre stadig flyter i overflata. Den eldste flekkede pansermallen har det fint. Neontetraene døde en etter en i løpet av formiddagen. Jeg har i dag byttet ca 35% av vannet (kun 3 dager siden sist vannbytte - da ca 30%) og tilført noen dråper NitrateMinus og noen ml AquaSafe. 


Vi har byttet vann ukentlig og tester med strips et par ganger i uken. Alle verdier er stabile.Temperatur: 24 grader CelsiusCl2: 0-0,8 (noe høyt)NO3: 0-10N02: 0GH: 4-7 (eneste verdi som har endret seg - til det bedre)KH: ca 3 (noe lavt)pH: ca 6,8 (noe lavt)
Mine akvarier (0)
Min akvarieblogg

Bruker har ingen personlig akvarieblogg

Mine interessefelt
Ingen
Mine lister
Ingen offentlige lister
Tilfeldig bekjentskap
© Erlend D Bertelsen
Reklame for plussmedlemskap