Christian-Nicolai Nymoen

Bosted:
Oslo
Status:
Medlem
Medlem siden:
28.09.2018
Sist pålogget:
25.11.20 kl 00:09
Antall innlegg i forum:
0
Hjemmeside:
 Jeg er født i 2001 og oppvokst i Hønefoss. Jeg flyttet til Oslo i 2013 og ble med i Oak februar 2018. Jeg er en glad, nysgjerrig, og engasjert student. Siden jeg er ganske så ung, så har jeg mye å lære, derfor ble jeg med i Oak. Jeg håpet å møte flere mennesker med samme interesse for fisk og akvarier som meg. Jeg har også lyst til å få flere yngre interessert i denne fantastiske hobbyen, så tenkt til å gjøre alt jeg kan for å få til det.
Jeg startet med et 170 liter akvarium, men trangen til å kjøpe mere var stor. Så jeg kjøpte et 20 liter akvariet for yngel og snegler. Etter en stund, så var jeg så heldig at jeg fikk et 160 liter akvariet av et annet Oak medlem. Men siden jeg er student og bor hjemme med mine foreldre, så sliter jeg en del med å overbevise min mor til om å la meg bruke det nyeste karret, men jeg jobber med saken.
Nå har jeg guppyer, endlers, snegler, puffers, noen L144, noen L333, Sakura reker, kirsebærreker og flere bettaer. Jeg synes det er spennende med avling også. For meg er dette er bare starten, drømmen min er å ha et eget rom for akvarier der jeg kan ha mye forskjellige fisk og kanskje saltvannsfisk også. Jeg har også stor interesse for planter. Jeg mener at et akvarium trenger en balanse mellom fisk og planter. Aquascaping er også noe jeg liker å utforske.
Liten oppsummering: Jeg er en ung og engasjert akvarist som har mye å lære. Jeg har noen få akvarier og noen store drømmer.
Mine akvarier (0)
Min akvarieblogg

Bruker har ingen personlig akvarieblogg

Tilfeldig bekjentskap
© Ingebjørg Fauske
Reklame for plussmedlemskap