Linda Kristin

Bosted:
Askim, Østfold
Status:
Medlem
Medlem siden:
14.01.2007
Sist pålogget:
25.03.12 kl 19:11
Antall innlegg i forum:
1489
Hjemmeside:
Bor her i Østfold sammen med mine to barn. Øvrige medlemmer i familien vår er Cesar, en Jack Russel Terrier og Cleopatra, en Parson Russel Terrier.
Ble akvarister i september 06. Kjøpte et akvarium på 126 l til sambo i bursdagsgave. Etter en stund så fikk jeg mer og mer sansen for fisk og akvarie så det endte med at jeg tok over hele fiskekjøret. Og med det kom det også flere kar inn i huset. På det meste hadde vi 8 kar, men så bestemte vi oss for å kjøpe et stort i steden for 8 små og slik kom 375 l i hus.

Har idag disse kar(ene):

400 L - Tanganyika


Hovedinteressen ligger hos ciklider og da spesiellt fra Afrika.


Indre Østfold Akvarieklubb:

9 September 2007 samlet vi oss en gjeng på Askim Kro. Møtte selv en halv time før alle andre og gruet meg litt. Hvor mange ville komme ?? Hvordan var de og ville vi komme overens???
Til slutt satt vi 5 personer rundt bordet og disse fem dannet det første styret i Indre Østfold Akvarieklubb. Klubben har pr idag oppunder 30 medlemmer og jeg tør å påstå at den var en av de raskest voksende klubbene i Østfold ved oppstart.. Med klubblokale på speiderhuset i Askim og mange gode sponsorer så har jeg ingen tvil om at klubben vil spire og forhåpentligvis bli sett på som en av de seriøse klubbene i Østfold.


Mvh Linda
Mine akvarier (6)
Min akvarieblogg
89 innlegg totalt - 772 unike brukere har sett tråden
Siste innlegg: 28.09.08 kl 21:31 av Judas

Linkas akvarieverden

Har endelig fått meg et stort (375 L) kar som jeg har siklet etter sååå lenge. Gleden var stor da det kom i hus. Karet er satt opp med malawi og jeg må si at disse flotte fiskene har mer personlighet enn f.eks guppyer ( uten å tråkke noen på tærne for jeg elsker guppyer også) Jeg gikk inn med s....

Les videre

Tilfeldig bekjentskap
© Håvard Gulbrandsen
Reklame for plussmedlemskap