Shlush

Bosted:
Aure/Hemne
Status:
Medlem
Medlem siden:
17.11.2007
Sist pålogget:
13.02.16 kl 20:12
Antall innlegg i forum:
1097
Hjemmeside:
Hei hei, heter Hege er 19 år.

Har for tiden tre akvarium. En 20 liters bolle som ble oppstartet julen 2005 først med slørhaler som fikk bedre hjem, men nå med min skjønne kampfisk Blade i typen Crowntail, min lille juvel. Så har jeg et kar på 50 liter som ble startet like før julen 07. Dette var det som fikk meg betatt av fisk og akvarium. Og etter dette ble ønsket om større kar bare større og mer uimotståelig. Så da kjøpte jeg meg et nytt 110 liters juwelkar på salg oktober 08. Med alt av utstyr og litt til.

Har prøvd de enkleste oppdrettene som alle nybegynnere prøver som; guppy, platy og andre levendefødere. Men lysten på mer utfordrene fisk kom fort.

Min store svakhet er Ciklider. Jeg blir helt betatt og har lyst på alle jeg ser i butikken, det er virkelig vanskelig for meg å ikke kjøpe når jeg ser så mange utrolige fine fisker. Så jeg har prøvd meg på noen ciklider etterhvert.

Sommerfuglciklider: Kjempefine fisker, men virker som om mange individer er skjøre. Får ikke til lek hos denne fisken før hannen rekker å bli syk. Liten skuff dette siden denne fisken er utrolig skjønn. Både i utseende og oppførsel.
Palettciklide: Enkel fisk, som ynglet et par ganger. Men fikk ikke til å oppdra ynglene sine. Samtidig terroriserte de hele karet så disse ble solgt. (har nå Et par paletter i min 50 liter, der de ikke får til å terrorisere).
Kakadueciklide: Skjønn og småhissig fisk. Men vil ikke yngle hos meg.
Sajicaciklide: Feilinfo fra butikken gjorde at disse fikk for lite kar. Prøvde å yngle, men uten hell. Ble solgt til større kar.

Akkurat nå prøver jeg meg med Prinsessen av Burundi :)) Kjempenydelig fisk, som jeg håper å få til suksess under yngling.

Noe dere lurer på så bare å spørre :))

*PS; må inrømme at jeg synes det er kjedelig å forandre på innholdet på karene her inne på profilen min, så det er ikke alle fiskene som er der lenger. Men bare å si ifra hvis de skulle være noe*
Mine akvarier (3)
Min akvarieblogg
70 innlegg totalt - 535 unike brukere har sett tråden
Siste innlegg: 14.03.09 kl 23:02 av Shlush

Min lille verden :)

Da tenkte jeg at det var på tide med min egen personlige tråd :) Ser mange andre har dette, og tenkte for meg selv "er det ikke på tide at jeg får en selv?" Svaret ble "jo, selvfølgelig." Jeg startetr interessen for flere år siden da jeg ønsket meg en fiskebolle med utstyr til jul. Bestemoren mi....

Les videre

Tilfeldig bekjentskap
© Per Gunnar Stenersæter
Reklame for plussmedlemskap