Carinus

Bosted:
Østfold
Status:
Medlem
Medlem siden:
01.11.2008
Sist pålogget:
13.01.11 kl 19:54
Antall innlegg i forum:
129
Hjemmeside:
Jeg fikk mitt første akvarie som femåring, og brukte lange tider på gulvet (hehe) i akvariebutikken, stirrende inn i karene. Å kunne kjøpe nye fisk var stort, og alt dama i "fiskebutikken" sa, var lov! Som lita jente var jeg nok litt over gjennomsnittet interessert i fisk. Interessen holdt seg, og som tenåring hadde jeg åtte akvarier på jenterommet. Flere av dem bygde jeg selv, bl a et 200 liters akvarie. Et jeg var spesielt stolt av var en 40-liter, bestående av to søyler med tunell imellom. Det var et strev å bygge, med mange små glassplater. Jeg måtte ha to pumper for å få sirkulasjon i hele greia, og det var egentlig ganske tungvint. Men oppmerksomhet fikk det iallefall! Forskjellige fisk ble holdt oppi der, til forskjellige tider. Platy, kampfisk bl a. Dette akvariet gikk føyken under en flytting, og jeg savner det litt. Jeg fant det ut helt selv at jeg skulle lage to kar med tunnell imellom. Nå selges disse løsningene i butikkene har jeg sett. Men jeg tillater meg å være litt stolt av at jeg fikk ideen som tenåring uten å ha sett det noe sted først.
Jeg hadde en 125 liter med to slørhaler. Der la den ene egg utover noen runde stener på bunnen, og de klekket også! Jeg fikk åtte små slørhaler, men de døde alle, mest på grunn av feilernæring antakelig. Jeg hadde ingen å spørre til råds... Tenk om dette forumet hadde fantes da!
Siden jeg flyttet hjemmefra har jeg hatt akvarier av og på, avhengig av hvor stor plass jeg har hatt der jeg har bodd. Nå har jeg da landet på dette ene, som jeg har tenkt å gjøre maks ut av.

Drømmen er et stort kar, i en vegg, i drømmehuset. Hva slags fisker jeg ville hatt i det forandrer seg fra hver gang jeg tenker på det. Jeg har ikke klart å finne "min" retning i løpet av alle disse årene som akvarist. Det kommer kanskje til meg en dag. :)
Ellers har jeg en liten datter (fremtidig akvarist?)
Jeg er også perserpusmamma, og lykkelig gift med en som gjerne hjelper til å bære vann.
Mine akvarier (0)
Min akvarieblogg
9 innlegg totalt - 183 unike brukere har sett tråden
Siste innlegg: 13.01.11 kl 19:52 av Carinus

Carinus sin akvarietråd!

Jeg har etter et par år med tørke, endelig fått noen liter med vann i stua igjen. Gleden er stor! Nå har karet snart vært her i et år, og allerede har jeg lært tusen nye ting, brent meg et par ganger, og fått meg noen hyggelige overraskelser også. (To små 20 litere har også kommet til, med snegler o....

Les videre

Mine lister
Ingen offentlige lister
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap