Lene Tolsen

Bosted:
7350 Buvika
Status:
Medlem
Medlem siden:
09.01.2011
Sist pålogget:
01.02.16 kl 14:10
Antall innlegg i forum:
334
jeg er i jente på 14år som fikk sitt første akvarium i november 2010. jeg er av den dyre-intreserte sorten, å blir fort stående inne i dyre butikken å se på fiskene i over en time selv om jeg bare skal kjøpe 1stk. men ja, vi var ute å handlet å da så jeg at det var jule-tilbud på 75L akvarie:) å da tenkte jeg "å, det hadde vært moersomt med akvarie, liksom noe nytt". så jeg spurte mamma (det var bare jeg, mamma og lillesøstra mi som var og handlet): "mamma... kan jeg ikke få kjøpe meg akvarie da???" og såm vanlig sa mamma at jeg måtte spørre pappa, å da kjønte jeg med en gang at det måtte til litt overtaling. så når vi kom hjem så gikk jeg bort til pappa og spurte så fint jeg kunne"kan jeg få meg akvarie???". men selfølgelig så sa han nei. men jeg fikk overtalt hann til slutt:D. neste dag for vi å kjøpte 2 akvarier på 75L (et til meg og et til søstra mi). og nå ca 2 år senere er det kommet enda flere akvarier inn i huset:)

2 x 75L
1 x 405L
1 x 250L

75L: tømt for tiden.

75L: oppvekstkar for Ancistrus og 'Jalo'.

405L: Selskaps kar med tigerbarbe(hvit oppdrettsvariant), rødmunnstetra, ancistrus, C. adolfoi, praktbotia, perlegurami, marmorgurami, indisk glassmalle, pappegøyeciklide(odrettsvarianten, desverre:'( ), SAE, klovne pleco og noen andre.

250L: for tiden tømt grunnet lekasje og problem med vannverdier...
Mine akvarier (3)
Min akvarieblogg
23 innlegg totalt - 440 unike brukere har sett tråden
Siste innlegg: 23.05.13 kl 19:48 av Lene Tolsen

Meg, akvariet og oppdrettet

ja, vi kan vel si at jeg har blitt bitt av akvarie basillen nå da:P begynte mewd at jeg kjøpte meg en 75L, å i den har jeg hadd: guppy, sverddrager, dverggurami, kuhlii-ål, corrydoras-panda, marmor gurami, praktbotia ancistrus, kardinal tetra å alle disse har vært i akvariet mitt i løpet av 1 år:)....

Les videre

Mine lister
Ingen offentlige lister
Tilfeldig bekjentskap
© Caroline Fossberg
Reklame for plussmedlemskap