Livsforvalteren

Bosted:
Bergen
Status:
Medlem
Medlem siden:
08.11.2015
Sist pålogget:
12.02.21 kl 14:04
Antall innlegg i forum:
858
Hjemmeside:
www.tidsreiser.no
Fikk akvarie julen 2014, og interessen hadde visst heldigvis ligget i dvale siden akvariet jeg hadde i et lite år som 8-åring. Gi kun akvarium til noen som ønsker seg det og vet hvilken forpliktelse det er! Interessen fenget uventet mye, og starten på eskapaden ligger veldokumentert i miin personlige tråd :)

*Noen demonstranter kommer plutselig løpende, og begynner taktfast å rope: "REPUBLISER NETTAKVARIET.NO" i bakgrunnen*

Jeg begynte med en guppy-trio og ønsket å drette litt for moro skyld. Alle tre døde innen 6 mnd av skeive ryggrader og generelt dårlig helse. Jeg skylder på uetisk fiskedretting, og sa så til dyrebutikken. Har ikke fått dette avkreftet, heller bekreftet.

Etter den første guppyen døde fant jeg tilfeldigvis Endlers guppy, som var både spennende og passende i størrelse til mitt lille kar (30 L), og en sunn og fornøyd Endlers-koloni startet sin historie.

De dro på eventyr romjulen 2015.

P.S. Har tenkt flere ganger på om jeg burde ha valgt Livsforvalteren som nick, og "teater"-bildet. Føler det fort kan ses som pretensiøst og sært. Men er jo mest for å minne meg selv om hva det er man holder på med, og hvilken holdning man bør ha i møtet med det.
Mine akvarier (3)
Min akvarieblogg
138 innlegg totalt - 2042 unike brukere har sett tråden
Siste innlegg: 29.01.17 kl 23:17 av Livsforvalteren

Har jeg fått litersyken? føles sånn..

Uff, er klokken blitt fire alt? Jeg er jommen blitt alt for gira på tanken på å skaffe akvarie #2, etter å ha kost meg med 30-litern i snart et år... Kanskje på tide å oppsummere litt så jeg ikke glemmer alt sammen :) Tror det går mot et kar et sted mellom 100-250 liter.. Må være maks 120 cm lang....

Les videre

Tilfeldig bekjentskap
© Janne Ekström
Reklame for plussmedlemskap